| | | | |
| | | | |
| | | | |
| | | | |
|
Toimumisaeg | 23.04.2019 |
Maht | 6 akadeemilist tundi (6 tundi auditoorset), 0,25 EAP |
Toimumiskoht | Tartu linn |
Toimumiskoha info | Eesti Maaülikool, Fr. R. Kreutzwaldi 1A, Tartu 51014, ruum 0015. |
Õppekeskkonna kirjeldus | Õppetöö toimub koolituse läbiviimiseks sobivates õpperuumides, mis on varustatud vajaliku õppetehnikaga ja vastavad tervisekaitse- ja ohutusnõuetele. |
Toimumise ajakava ja lisainfo | Koolitus algab kell 09:45 ja kestab kuni 15:30.
NB! Osalejate arv on piiratud. Lisainfo saamiseks ja eelregistreerimiseks palume saata e-mail programmi assistendile: liis.volli@emu.ee
Eelregistreerimiseks palume osalejatel saata järgnev informatsioon: ettevõtlusvorm ja nimi; ettevõtlusvaldkond; reg. number; osaleja nimi; osaleja ametikoht; osaleja isikukood; osaleja telefoninumber. |
|
Õppevorm | lähiõpe |
Õppekeel | eesti keel |
Õppejõud | Nimi | Õppejõu kvalifikatsiooni või õpi- või töökogemuse kirjeldus |
| Esta Frosch | Uma Mekk kaubamärgi ja toiduvõrgustiku koordinaator |
| Joel Ostrat | Mattias Cafe OÜ juhatuse liige |
|
Hinnainfo | Koolitus on osalejatele tasuta. |
Tulumaksutagastus füüsilisest isikust maksjale | Ei |
|
Sihtrühm | Täienduskoolitusest võib osa võtta põllumajandustoodete tootmise, töötlemise või turustamisega, põllumajandusmaa hooldamisega, põllumajandustoodetest mittepõllumajandustoodete töötlemisega, sealhulgas toidu valmistamise või töötlemisega, või metsa majandamisega seotud või nimetatud tegevusega tegelev füüsilisest isikust ettevõtja ja tema töötaja, eraõigusliku juriidilise isiku osanik, aktsionär, liige, juhtorgani liige ja tema töötaja, metsa majandamisega tegelev füüsiline isik ja toidu valmistamise või töötlemisega tegelev avalik-õiguslik juriidilise isiku juhtorgani liige või töötaja. |
|
Õppekava rühm | Juhtimine ja haldus |
Eesmärk | Koolituse tulemusel suurenevad õppija teadmised turunduse võimalustest. |
|
Õpingute alustamise tingimused | Osalemine põllumajanduslikus ettevõtluses. |
|
Õpiväljundid | Täienduskoolitusprogrammi läbinud õppija: - mõistab brändi loomise protsessi; - teadvustab erinevaid turunduse võimalusi. |
|
Sisu | Teema | Maht tundides | Õppejõud |
| Turunduse kogemused Uma Mekki näitel Brändi loomise protsess. | 6 | Are Altraja, Joel Ostrat |
|
Õppematerjalid | Materjalid koostatakse lektorite poolt. |
|
Nõuded lõpetamiseks | Osalemine õppetööl. |
|
Väljastatav dokument | tõend |
|
Kursus toimub, kui osalejaid on vähemalt | 10 |
Registreerumise tähtaeg | 16.04.2019 |
Registreerumise lisainfo | Kursus toimub, kui osalejaid on vähemalt 10. |
|
Registreerumine on lõppenud |