AU.634 ToidupatogeenidAbi
Pealehele
 
Toimumisaeg02.10.2020
Maht6 akadeemilist tundi (6 tundi auditoorset), 0,25 EAP
ToimumiskohtTartu linn
Toimumiskoha info
Õppekeskkonna kirjeldus
Toimumise ajakava ja lisainfo
 
Õppevormlähiõpe
Õppekeeleesti keel
ÕppejõudNimiÕppejõu kvalifikatsiooni või õpi- või töökogemuse kirjeldus
Mati Roasto
 
Hinnainfo
Tulumaksutagastus füüsilisest isikust maksjaleJah
 
Täiendusõppeprogramm on seotud
 
Sihtrühm
Maksimaalne osalejate arv39
 
Õppekava rühmToiduainete töötlemine
Eesmärk
 
Õpingute alustamise tingimused
 
ÕpiväljundidKoolitusel osalenu:
- omab teadmisi enimlevinud toidupatogeenidest ja nende olulisusest ning ohjamise võimalustest;
- on tutvunud toidust ja tootmiskeskkonnast proovide võtmise ja proovivõtuplaanide koostamise põhimõtetega.
 
SisuTeemaMaht tundidesÕppejõud
Toidupatogeenide olulisus
Näiteid haigusjuhtumitest ja haiguspuhangutest
Salmonella spp. toidupatogeenina
Listeria monocytogenes toidupatogeenina
Campylobacter spp. toidupatogeenina
Toitlustamisel olulised toidupatogeenid
Proovide võtmise üldpõhimõtted
6Mati Roasto
 
Nõuded lõpetamiseks
 
Väljastatav dokumenttõend
 
Kursus toimub, kui osalejaid on vähemalt10
Registreerumise lisainfo
Piirarv on täis
Eesti Maaülikooli infosüsteemid. Leht koostatud 10.12.2024 07:37