| | | | |
| | | | |
| | | | |
| | | | |
|
Toimumisaeg | 02.03.2020 - 02.04.2020 |
Maht | 26 akadeemilist tundi (26 tundi iseseisvat tööd), 1 EAP |
Toimumiskoha info | https://moodle.hitsa.ee/course/view.php?id=26264 |
Õppekeskkonna kirjeldus | Koolitus toimub veebipõhiselt HITSA Moodle keskkonnas. |
Toimumise ajakava ja lisainfo | Veebipõhine koolitus tegevuskava järgi (koolitust saab läbida ka lühema ajaperioodi jooksul). |
|
Õppevorm | veebiõpe |
Õppekeel | eesti keel |
Õppejõud | Nimi | Õppejõu kvalifikatsiooni või õpi- või töökogemuse kirjeldus |
| Kadrin Meremäe | PhD, Eesti Maaülikooli veterinaarmeditsiini ja loomakasvatuse instituudi toiduhügieeni ja rahvatervise õppetooli dotsent Eesti Maaülikooli AASTA ÕPPEJÕUD 2017 |
|
Hind (ei lisandu käibemaksu) | 45 eurot |
Tulumaksutagastus füüsilisest isikust maksjale | Jah |
|
Täiendusõppeprogramm on seotud | õppekava Toiduainete tehnoloogia (100984) mooduli Vabaained (8 EAP) õpiväljunditega |
|
Sihtrühm | Kõik huvilised, kes soovivad täiendada oma teadmisi toiduohutusest koduköögis. |
Maksimaalne osalejate arv | 30 |
|
Õppekava rühm | Hügieen ja töötervishoid, mujal liigitamata |
Eesmärk | Kursus tutvustab toiduohutuse tagamise põhimõtteid koduköögis - mida kodukokana silmas pidada toidu varumisel, valmistamisel, serveerimisel ja säilitamisel nii pereliikmetele kui suuremale rahvahulgale, et toiduohutus oleks tagatud. |
|
Õpiväljundid | Kursuse lõpetanu on teadlik toiduohutuse tagamise põhimõtetest toidu varumisel, valmistamisel, serveerimisel ja säilitamisel ning rakendab toiduohutuse põhitõdesid oma koduköögis. |
|
Sisu | Teema | Maht tundides | Õppejõud |
| Toiduohutuse põhimõtted koduköögis Mikroorganismide roll toiduohutuses Toiduohutuse tagamine toidu varumisel, valmistamisel, serveerimisel ja säilitamisel Kodukoka isiklik hügieen ja hügieeniharjumused koduköögis Ülevaade toidust tingitud haigustest: tekkepõhjused ja ennetamise võimalused Esmaabi toidust tingitud haiguse korral | 26 | Kadrin Meremäe |
|
Nõuded lõpetamiseks | Osalemine veebipõhistes aruteludes ja ülesannete õigeaegne esitamine; eneseanalüüs kursuse lõpus. |
Õpiväljundite saavutatuse hindamise viis | Mitteeristav |
Hindamismeetodid | Testid, tekstide analüüsid |
Hindamiskriteeriumid | Tööde sooritamine nõutud tasemel. Töid on kokku 4, nendest 2 on automaatse tagasisidega testid ning 2 on ülesanded, millele annab õppejõud personaalset tagasisidet. |
|
Väljastatav dokument | tunnistus |
|
Kursus toimub, kui osalejaid on vähemalt | 12 |
Registreerumise lisainfo | REGISTREERUMISEGA AVALDATE SOOVI OSALEDA VALITUD KOOLITUSEL!
Registreerumine kestab kuni grupi täitumiseni. Kui grupp on täitunud, saate oma osalemissoovist märku anda Eesti Maaülikooli avatud ülikooli e-posti aadressil: avayl@emu.ee või tel 731 3275.
Kõiki registreerunud saavad koolitusele registreerumisel (registreerumisel märgitud e-kirja aadressil) süsteemi poolt automaatselt saadetava kinnituskirja registreerumise õnnestumise kohta ning enne kursuse algust infokirja, kus avalikustatakse kursusele sisenemise võti ning selgitatakse kursuse korraldust. Kui koolitus jääb huviliste vähesuse tõttu ära või lükkub edasi, siis saadetakse kõigile registreerunutele (registreerumisel märgitud e-kirja aadressil) sellekohane teavitus.
Täiendusõppest loobumise korral tuleb koolitusele registreerunul sellest täiendusõppe korraldajat teavitada (kirjalikku taasesitamist võimaldaval viisil) hiljemalt kolm tööpäeva enne koolituse alguskuupäeva. Juhul, kui koolitusele registreerunu teavitab koolituse korraldajat õppimisest loobumisest vähem, kui kolm tööpäeva enne koolituse algust või jätab üldse teavitamata, jääb õppeteenustasu tasumise kohustus jõusse.
NB! Koolituse lõpus saavad kõik lõpetajad koolitusel osalemist kinnitava tunnistuse.
2019 aasta jaanuarist väljastab maaülikooli avatud ülikool tõendeid ja tunnistusi elektroonilisel kujul, kui koolitusele registreerunu pole avaldanud enne koolituse algust eraldi soovi paberkandjal dokumendiks. Koolituse lõpetamist kinnitav dokument saadetakse kas elektrooniliselt koolitusele registreerumisel märgitud e-kirja aadressil või registreerumisel märgitud postiaadressil peale koolituse lõppu. |
|
Registreerumine on lõppenud |