| | | | |
| | | | |
| | | | |
| | | | |
|
Toimumisaeg | 01.07.2020 - 02.07.2020 |
Maht | 12 akadeemilist tundi (8 tundi auditoorset, 4 tundi praktikat), 0,5 EAP |
Toimumiskoht | Ida-Viru maakond |
Toimumiskoha info | Toila Spa Hotell, Ranna tn 12, Toila alevik, Toila vald, Ida-Viru maakond, 41702. |
Õppekeskkonna kirjeldus | Õppetöö toimub koolituse läbiviimiseks sobivates õpperuumides, mis on varustatud vajaliku õppetehnikaga ja vastavad tervisekaitse- ja ohutusnõuetele. |
Toimumise ajakava ja lisainfo | 01.07.2020 ajakava: - 12.00-13.00 Registreerimine ja lõuna - 13.00-15.15 Sissejuhatus. Strateegilise planeerimise põhimõtted. Eesmärgist tegevuskavani, protsessi etapid. - 15.15-15.30 Kohvipaus - 15.30-17.45 Hetkeolukorra kaardistamine. Eesmärgistamine. Sihtgruppide kaasamine eesmärkide seadmisel ja koostöö sihtgruppide vahel. Ajusõbralikud grupitöömeetodid konsensuseni jõudmiseks. Praktilised ülesanded.
02.07.2020 ajakava: - 8.45-9.00 Registreerimine ja tervituskohv - 9.00-11.15 Tegevuskava koostamise põhimõtted. Kitsaskohtade ja takistuste prognoosimine premortem analüüsi meetodil. Tulemusindikaatorite seadmine ja nende hindamine koostöös erinevate osapooltega. - 11.15-12.00 Lõunapaus - 12.00-14.15 Tegevuskava kaasava koostamise praktilised ülesanded. Kokkuvõtted ja lõpetamine. - 14.15-14.30 Tagasiside |
|
Õppevorm | lähiõpe |
Õppekeel | eesti keel |
Õppejõud | Nimi | Õppejõu kvalifikatsiooni või õpi- või töökogemuse kirjeldus |
| Kristel Jalak | Kera OÜ, täiskasvanute koolitaja ja suhtlemistreener |
|
Hinnainfo | Koolitus on osalejatele tasuta. |
Tulumaksutagastus füüsilisest isikust maksjale | Ei |
|
Sihtrühm | Täienduskoolitusest võib osa võtta põllumajandustoodete tootmise, töötlemise või turustamisega, põllumajandusmaa hooldamisega, põllumajandustoodetest mittepõllumajandustoodete töötlemisega, sealhulgas toidu valmistamise või töötlemisega, või metsa majandamisega seotud või nimetatud tegevusega tegelev füüsilisest isikust ettevõtja ja tema töötaja, eraõigusliku juriidilise isiku osanik, aktsionär, liige, juhtorgani liige ja tema töötaja, metsa majandamisega tegelev füüsiline isik ja toidu valmistamise või töötlemisega tegelev avalik-õiguslik juriidilise isiku juhtorgani liige või töötaja. |
|
Õppekava rühm | Sotsiaal- ja käitumisteadused, mujal liigitamata |
Eesmärk | Arendada osalejate koostööoskusi ning motiveerida neid koostöövõrgustiku laiendamiseks ja tugevdamiseks. |
|
Õpingute alustamise tingimused | Osalemine põllumajanduslikus ettevõtluses. |
|
Õpiväljundid | Täienduskoolitusprogrammi läbinud õppija: - teab, mis on koostöö olemus ning milliseid kompetentse on vaja eduka koostööni jõudmiseks; - teab, milliste reeglite järgi kujuneb grupis koostöö; - oskab ära tunda koostöö erinevaid faase ja nendes teadlikult käituda; - teab, kuidas ehitada usalduskultuuri; - teab, kuidas anda tagasisidet arendaval ja suhteid säilitaval moel; - teab, kuidas kasutada motiveerivaid faktoreid koostööettepanekute atraktiivsemaks muutmiseks; - oskab ära tunda erinevat tüüpi vastupanu ning konflikte ja teab nendega toimetuleku tehnikaid. |
|
Sisu | Teema | Maht tundides | Õppejõud |
| 1. Koostöö olemus; 2. Inimesed ja koostöö; 3. Suhtlemistehnikad koostöös; 4. Tagasiside koostöö arendamisel; 5. Motiveerivad faktorid; 6. Usalduskultuur; 7. Vastupanu; 8. Konfliktid ja koostöö. | 12 | Kristel Jalak |
|
Õppematerjalid | Materjalid koostatakse koolitaja poolt. |
|
Nõuded lõpetamiseks | Osalemine õppetööl ja praktiliste ülesannete edukas lahendamine. |
Õpiväljundite saavutatuse hindamise viis | Mitteeristav |
Hindamismeetodid | Osalemine õppetööl ja praktiliste ülesannete edukas lahendamine. |
Hindamiskriteeriumid | Osalemine õppetööl ja praktiliste ülesannete edukas lahendamine. |
|
Väljastatav dokument | tunnistus |
|
Kursus toimub, kui osalejaid on vähemalt | 10 |
Registreerumise tähtaeg | 25.06.2020 |
Registreerumise lisainfo | NB! Osalejate arv on piiratud. Lisainfo saamiseks ja registreerimiseks palume saata meili programmi assistendile Taavi Kiisale (taavi.kiisk@emu.ee). Meil peab sisaldama osaleja ees- ja perekonnanime ning isikukoodi, tema ettevõtte äriregistrikoodi ja -nime ning osaleja telefoninumbrit. |
|
Registreerumine on lõppenud |