AU.677 Silo tootmineAbi
Pealehele
 
Toimumisaeg08.12.2020
Maht4 akadeemilist tundi (4 tundi auditoorset), 0,25 EAP
Toimumiskoha info
Õppekeskkonna kirjeldus
Toimumise ajakava ja lisainfo
 
Õppetöö vormtäielikult veebipõhine õpe
Õppekeeleesti keel
ÕppejõudNimiÕppejõu kvalifikatsiooni või õpi- või töökogemuse kirjeldus
Andres Olt
 
Hinnainfo
Tulumaksutagastus füüsilisest isikust maksjaleJah
 
Täiendusõppeprogramm on seotud
 
Sihtrühm
Maksimaalne osalejate arv40
 
Õppekava rühmPõllundus ja loomakasvatus
Eesmärk
 
ÕpiväljundidOsalejad omavad ülevaadet erinevate silokultuuride sileeritavusest ning silo kvaliteeti mõjutavatest teguritest. Mõistavad, mida põhjustavad võihappebakterid silos ja miks neid tuleks vältida. Oskavad lahti mõtestada laborist saadud silo analüüsitulemused.
 
SisuTeemaMaht tundidesÕppejõud
- Silo kvaliteeti mõjutavad tegurid.
- Mida põhjustavad võihappebakterid silos?
- Silo analüüsitulemuste tõlgendamine
- Arutelu silotootmisega seotud teemadel.
4
 
Nõuded lõpetamiseks
 
Väljastatav dokumenttõend
 
Kursus toimub, kui osalejaid on vähemalt10
Registreerumise tähtaeg08.12.2020
Registreerumise lisainfo
Piirarv on täis
Eesti Maaülikooli infosüsteemid. Leht koostatud 14.06.2021 18:43