AU.690 Tervist toetava toidu arendus seedetrakti mikrobioomi põhjalAbi
Pealehele
 
Toimumisaeg26.02.2021
Maht4 akadeemilist tundi (4 tundi auditoorset), 0,25 EAP
ToimumiskohtTartu linn
Toimumiskoha info
Õppekeskkonna kirjeldus
Toimumise ajakava ja lisainfo
 
Õppetöö vormauditoorne õpe
Õppekeeleesti keel
ÕppejõudNimiÕppejõu kvalifikatsiooni või õpi- või töökogemuse kirjeldus
Kaarel Adamberg
 
Hind (sisaldab käibemaksu)66 eurot
Hinnainfo
Tulumaksutagastus füüsilisest isikust maksjaleEi
 
Sihtrühm
 
Õppekava rühmToiduainete töötlemine
Eesmärk
 
Õpingute alustamise tingimused
 
ÕpiväljundidKursuse läbinu teab:
- milline on inimese seedetrakti mikroobikooslus;
- kuidas toit mõjutab mikrobioomi kooslust ning kuidas on võimalik seda muuta;
- kuidas mikrobioom mõjutab meie tervist ja kuidas teha õigeid toiduvalikuid.
 
SisuTeemaMaht tundidesÕppejõud
Inimese seedetrakti mikrobioomi kooslus, selle arengut mõjutavad tegurid ja seos tervisega
Toit kui mikrobioomi mõjutaja
4Kaarel Adamberg
 
Õppematerjalid
 
Nõuded lõpetamiseks
 
Väljastatav dokumenttõend
 
Kursus toimub, kui osalejaid on vähemalt14
Registreerumise tähtaeg23.02.2021
Registreerumise lisainfo
Registreerumine on lõppenud
Eesti Maaülikooli infosüsteemid. Leht koostatud 26.02.2021 08:51