AU.700 Proovide võtmine tootmiskeskkonnast üldhügieeni ja patogeenide seireksAbi
Pealehele
 
Toimumisaeg18.06.2021
Maht4 akadeemilist tundi (4 tundi auditoorset), 0,25 EAP
ToimumiskohtTartu linn
Toimumiskoha info
Õppekeskkonna kirjeldus
Toimumise ajakava ja lisainfo
 
Õppevormlähiõpe
Õppekeeleesti keel
ÕppejõudNimiÕppejõu kvalifikatsiooni või õpi- või töökogemuse kirjeldus
Mati Roasto
 
Hind (ei lisandu käibemaksu)65 eurot
Hinnainfo
Tulumaksutagastus füüsilisest isikust maksjaleJah
 
Täiendusõppeprogramm on seotud
 
Sihtrühm
 
Õppekava rühmToiduainete töötlemine
Eesmärk
 
Õpingute alustamise tingimused
 
ÕpiväljundidKoolitusel osalenu on meelde tuletanud tootmiskeskkonnast proovide võtmise põhimõtted ja meetodid.
 
SisuTeemaMaht tundidesÕppejõud
- Lühiülevaate tootmiskeskkonna hügieenitasemete hindamise meetoditest;
- Tootmiskeskkonnast proovide võtmise põhimõtted Listeria monocytogenes'e suhtes;
- Tsoonide kontseptsioon, riskipõhine lähenemine proovide võtmisel, erinevad nišid, biokirmed ja muud faktorid, mis mõjutavad patogeeni püsimist ja tuvastamist tootmiskeskkonnas.
4Mati Roasto
 
Õppematerjalid
 
Nõuded lõpetamiseks
 
Väljastatav dokumenttõend
 
Kursus toimub, kui osalejaid on vähemalt8
Registreerumise lisainfo
Registreerumine on lõppenud
Eesti Maaülikooli infosüsteemid. Leht koostatud 25.06.2024 20:22