AU.701 Lisaained toidusAbi
Pealehele
 
Toimumisaeg06.12.2022
Maht4 akadeemilist tundi (4 tundi auditoorset), 0,25 EAP
Toimumiskoha info
Õppekeskkonna kirjeldus
Toimumise ajakava ja lisainfo
 
Õppevormveebiõpe
Õppekeeleesti keel
ÕppejõudNimiÕppejõu kvalifikatsiooni või õpi- või töökogemuse kirjeldus
Tõnu Püssa
 
Hinnainfo
Tulumaksutagastus füüsilisest isikust maksjaleJah
 
Täiendusõppeprogramm on seotud
 
Sihtrühm
Maksimaalne osalejate arv35
 
Õppekava rühmToiduainete töötlemine
Eesmärk
 
Õpingute alustamise tingimused
 
ÕpiväljundidKoolituse läbinu teab toidu lisaainete-alast seadusandlust, nende klassifikatsiooni ja keemilist struktuuri, toime põhimõtteid rühmade kaupa, kvaliteeti ja ohutust ja oskab neid kasutada tootearendusprotsessis.
 
SisuTeemaMaht tundidesÕppejõud
- Toidulisandite seadusandlus, nende testimine ohutuse hindamiseks, ADI mõiste.
- Lühike ekskursioon toksikoloogiasse.
- Lisaainete iseloomustamine nende kasutamise eesmärkide kaupa.
4Tõnu Püssa
 
Õppematerjalid
 
Nõuded lõpetamiseks
 
Väljastatav dokumenttõend
 
Kursus toimub, kui osalejaid on vähemalt10
Registreerumise lisainfo
Eesti Maaülikooli infosüsteemid. Leht koostatud 07.08.2022 21:13