AU.701 Lisaained toidusAbi
Pealehele
 
Toimumisaeg06.12.2022
Maht4 akadeemilist tundi (4 tundi auditoorset), 0,25 EAP
Toimumiskoha info
Õppekeskkonna kirjeldus
Toimumise ajakava ja lisainfo
 
Õppevormveebiõpe
Õppekeeleesti keel
ÕppejõudNimiÕppejõu kvalifikatsiooni või õpi- või töökogemuse kirjeldus
Tõnu Püssa
 
Hinnainfo
Tulumaksutagastus füüsilisest isikust maksjaleJah
 
Täiendusõppeprogramm on seotud
 
Sihtrühm
Maksimaalne osalejate arv46
 
Õppekava rühmToiduainete töötlemine
Eesmärk
 
Õpingute alustamise tingimused
 
ÕpiväljundidKoolituse läbinu teab toidu lisaainete-alast seadusandlust, nende klassifikatsiooni ja keemilist struktuuri, toime põhimõtteid rühmade kaupa, kvaliteeti ja ohutust ja oskab neid kasutada tootearendusprotsessis.
 
SisuTeemaMaht tundidesÕppejõud
- Toidulisandite seadusandlus, nende testimine ohutuse hindamiseks, ADI mõiste.
- Lühike ekskursioon toksikoloogiasse.
- Lisaainete iseloomustamine nende kasutamise eesmärkide kaupa.
4Tõnu Püssa
 
Õppematerjalid
 
Nõuded lõpetamiseks
 
Väljastatav dokumenttõend
 
Kursus toimub, kui osalejaid on vähemalt10
Registreerumise lisainfo
Piirarv on täis
Eesti Maaülikooli infosüsteemid. Leht koostatud 02.12.2022 00:27