AU.728 Salmonella spp toidupatogeeninaAbi
Pealehele
 
Toimumisaeg19.11.2021
Maht4 akadeemilist tundi (4 tundi auditoorset), 0,25 EAP
ToimumiskohtTartu linn
Toimumiskoha info
Õppekeskkonna kirjeldus
Toimumise ajakava ja lisainfo
 
Õppevormlähiõpe
Õppekeeleesti keel
ÕppejõudNimiÕppejõu kvalifikatsiooni või õpi- või töökogemuse kirjeldus
Mati Roasto
 
Hinnainfo
Tulumaksutagastus füüsilisest isikust maksjaleJah
 
Täiendusõppeprogramm on seotud
 
Sihtrühm
Maksimaalne osalejate arv28
 
Õppekava rühmToiduainete töötlemine
Eesmärk
 
Õpingute alustamise tingimused
 
Õpiväljundid- on saanud põhjaliku ülevaate Salmonella esinemisest farmi, tapamaja, lihalõikuse tasandil Eestis;
- on saanud ülevaate inimeste salmonellooside juhtumitest Eestis ning Euroopa Liidus;
- on tutvunud seadusandlusest tulenevate toiduohutuse nõuetega salmonellade osas;
- teab Salmonellade olulisust toidupatogeenina ning toidutekkeliste haiguspuhangute põhjustajana;
- tunneb Salmonella kasvu mõjutavaid tegureid toidus ning patogeeni hävitamise meetmeid toidus.
 
SisuTeemaMaht tundidesÕppejõud
Salmonella spp toidupatogeenina
Salmonella haiguspuhangute näiteid
Salmonella ohjemeetmed
Salmonella toiduohutuse kriteeriumid
Salmonella probleemide ennetamise võimalused
Salmonellade hävitamine toidus
4Mati Roasto
 
Nõuded lõpetamiseks
 
Väljastatav dokumenttõend
 
Kursus toimub, kui osalejaid on vähemalt10
Registreerumise lisainfo
Piirarv on täis
Eesti Maaülikooli infosüsteemid. Leht koostatud 04.07.2022 18:11