AU.730 Putukad toiduks ja söödaksAbi
Pealehele
 
Toimumisaeg12.01.2022
Maht7 akadeemilist tundi (7 tundi auditoorset), 0,25 EAP
Toimumiskoha info
Õppekeskkonna kirjeldus
Toimumise ajakava ja lisainfo
 
Õppevormveebiõpe
Õppekeeleesti keel
ÕppejõudNimiÕppejõu kvalifikatsiooni või õpi- või töökogemuse kirjeldus
Katrin Laikoja
Kaili Kallit
Erika Mäeloog
Helen Prommik
Airika Salumets
Jaana Oona
Kristi Zilensk
Erlend Sild
 
Hind (ei lisandu käibemaksu)85 eurot
Tulumaksutagastus füüsilisest isikust maksjaleJah
 
Täiendusõppeprogramm on seotud
 
Sihtrühm
Maksimaalne osalejate arv34
 
Õppekava rühmToiduainete töötlemine
Eesmärk
 
ÕpiväljundidKoolituse läbinu teab
-putukate kasvatamisest ja töötlemisest söögiks ning söödaks;
-vastava valdkonna seadustest ning nõuetest.
 
SisuTeemaMaht tundidesÕppejõud
1) Kell: 10.00-11.30
Putukatest üldiselt (miks, keda ja kuidas kasvatatakse).
Lektor: Erlend Sild

PAUS/LÕUNA 11.30.-12.00

2) Kell: 12.00-12.45
Putukatoiduohutus
Lektor: Katrin Laikoja (EMÜ)

3) Kell: 12.45-13.30
Kuidas päriselt putukakasvatus välja näeb, mis on mured ja rõõmud.
Lektor: Kristi Zilensk - Bugimine OÜ / Winsect OÜ

PAUS 15 min

4)Kell: 13.45 - 16.00
Nõuded putukate kasvatamisele (nõuded putukate heaolule ja tervisele, hügieeninõuded, transport, surmamine)- Helen Prommik 30 min
- Loomsed kõrvalsaadused - Erika Mäeloog 15 min
- Nõuded sööda tootmiseks (erinevate söödaliikide tootmine ja turustamine, märgistamine) - Kaili Kallit 30 min
- Nõuded toidu tootmiseks (nõuded tootmiseks ja turustamiseks, uuendtoit, märgistamine)- Jaana Oona ja Airika Salumets 45 min
- Eksport, import- Tarmo Sikk (import), ekspordi esineja on veel lahtine 15 min
Lektorid: PTA
7
 
Nõuded lõpetamiseks
 
Väljastatav dokumenttõend
 
Kursus toimub, kui osalejaid on vähemalt12
Registreerumise tähtaeg11.01.2022
Registreerumise lisainfo
Registreerumine on lõppenud
Eesti Maaülikooli infosüsteemid. Leht koostatud 01.06.2023 12:25