AU.737 Toidupettuse ennetamine toidukäitlemisettevõttesAbi
Pealehele
 
Toimumisaeg02.12.2021
Maht4 akadeemilist tundi (4 tundi auditoorset), 0,25 EAP
ToimumiskohtTartu linn
Toimumiskoha info
Õppekeskkonna kirjeldus
Toimumise ajakava ja lisainfo
 
Õppevormlähiõpe
Õppekeeleesti keel
ÕppejõudNimiÕppejõu kvalifikatsiooni või õpi- või töökogemuse kirjeldus
Katrin Laikoja
 
Hinnainfo
Tulumaksutagastus füüsilisest isikust maksjaleJah
 
Täiendusõppeprogramm on seotud
 
Sihtrühm
Maksimaalne osalejate arv77
 
Õppekava rühmToiduainete töötlemine
Eesmärk
 
Õpingute alustamise tingimused
 
ÕpiväljundidInfopäeval osalenu:
- on saanud ülevaate võimalikest toidupettuse viisidest;
- teab VACCP (Vulnerability Assessment Critical Control Points) toidu võltsimise ennetamise süsteemi ja TACCP (Threat Assessment Critical Control Points) toidu kaitsmise süsteemi olemust,
- oskab enesekontrollisüsteemis käsitleda tooraine, materjalide ja/või valmistoote toidupettuse hindamise ja ennetamise küsimusi,
- oskab enesekontrollisüsteemis käsitleda toidu kaitsmise küsimusi.
 
SisuTeemaMaht tundidesÕppejõud
Toidupettuse vormid.
Toiduseaduse nõuded.
VACCP ja TACCP süsteemide olemus.
Tooraine ja materjalide riskihindamine.
Võltsimise ennetamise ja toidu kaitsmise võimalused toidukäitlemisettevõttes.
4Katrin Laikoja
 
Õppematerjalid
 
Nõuded lõpetamiseks
 
Väljastatav dokumenttõend
 
Kursus toimub, kui osalejaid on vähemalt10
Registreerumise tähtaeg01.12.2021
Registreerumise lisainfo
Piirarv on täis
Eesti Maaülikooli infosüsteemid. Leht koostatud 10.12.2024 06:40