AU.737 Toidupettuse ennetamine toidukäitlemisettevõttesAbi
Pealehele
 
Toimumisaeg25.11.2022
Maht4 akadeemilist tundi (4 tundi auditoorset), 0,25 EAP
Toimumiskoha info
Õppekeskkonna kirjeldus
Toimumise ajakava ja lisainfo
 
Õppevormveebiõpe
Õppekeeleesti keel
ÕppejõudNimiÕppejõu kvalifikatsiooni või õpi- või töökogemuse kirjeldus
Katrin Laikoja
 
Hinnainfo
Tulumaksutagastus füüsilisest isikust maksjaleJah
 
Täiendusõppeprogramm on seotud
 
Sihtrühm
Maksimaalne osalejate arv100
 
Õppekava rühmToiduainete töötlemine
Eesmärk
 
Õpingute alustamise tingimused
 
ÕpiväljundidInfopäeval osalenu:
- on saanud ülevaate võimalikest toidupettuse viisidest;
- teab VACCP (Vulnerability Assessment Critical Control Points) toidu võltsimise ennetamise süsteemi ja TACCP (Threat Assessment Critical Control Points) toidu kaitsmise süsteemi olemust,
- oskab enesekontrollisüsteemis käsitleda tooraine, materjalide ja/või valmistoote toidupettuse hindamise ja ennetamise küsimusi,
- oskab enesekontrollisüsteemis käsitleda toidu kaitsmise küsimusi.
 
SisuTeemaMaht tundidesÕppejõud
Toidupettuse vormid.
Toiduseaduse nõuded.
VACCP ja TACCP süsteemide olemus.
Tooraine ja materjalide riskihindamine.
Võltsimise ennetamise ja toidu kaitsmise võimalused toidukäitlemisettevõttes.
4Katrin Laikoja
 
Õppematerjalid
 
Nõuded lõpetamiseks
 
Väljastatav dokumenttõend
 
Kursus toimub, kui osalejaid on vähemalt10
Registreerumise lisainfo
Registreerumine on lõppenud
Eesti Maaülikooli infosüsteemid. Leht koostatud 02.12.2022 00:42