AU.740 Toiduohutuskultuuri kujundamine ja hindamine toidukäitlemisettevõttesAbi
Pealehele
 
Toimumisaeg30.09.2022
Maht4 akadeemilist tundi (4 tundi auditoorset), 0,25 EAP
Toimumiskoha info
Õppekeskkonna kirjeldus
Toimumise ajakava ja lisainfo
 
Õppevormveebiõpe
Õppekeeleesti keel
ÕppejõudNimiÕppejõu kvalifikatsiooni või õpi- või töökogemuse kirjeldus
Katrin Laikoja
 
Hinnainfo
Tulumaksutagastus füüsilisest isikust maksjaleJah
 
Täiendusõppeprogramm on seotud
 
Sihtrühm
Maksimaalne osalejate arv110
 
Õppekava rühmToiduainete töötlemine
Eesmärk
 
Õpingute alustamise tingimused
 
ÕpiväljundidInfopäeval osalenu:
- on saanud ülevaate ettevõtte toiduohutuskultuuri olemusest, kujundamisest ja hindamisest;
- teab kogu töötajaskonna panustamise, sh juhtkonna pühendumise, võimalustest toiduohutuskultuuri edendamisse;
- milliseid täiendusi ja muudatusi võiks teha oma ettevõtte enesekontrollisüsteemis.
 
SisuTeemaMaht tundidesÕppejõud
- Toiduohutuskultuuriga seonduvad nõuded Codex Alimentarius toiduhügieeni standardis, EL määruses 852/2004 XI ptk, rahvusvahelistes standardites.
- Toiduohutuskultuuri kujundamine, säilitamine ja hindamine ettevõttes.
- Juhtkonna kohustused, töötajate roll toiduohutuskultuuri edendamisel.
4Katrin Laikoja
 
Õppematerjalid
 
Nõuded lõpetamiseks
 
Väljastatav dokumenttõend
 
Kursus toimub, kui osalejaid on vähemalt10
Registreerumise lisainfo
Registreerumine on lõppenud
Eesti Maaülikooli infosüsteemid. Leht koostatud 02.12.2022 00:47