AU.757 Toidupatogeenide ülekandeteed, kasvu mõjutavad faktorid ning ohu minimeerimise võimalusedAbi
Pealehele
 
Toimumisaeg25.03.2022
Maht6 akadeemilist tundi (6 tundi auditoorset), 0,25 EAP
Toimumiskoha info
Õppekeskkonna kirjeldus
Toimumise ajakava ja lisainfo
 
Õppevormveebiõpe
Õppekeeleesti keel
ÕppejõudNimiÕppejõu kvalifikatsiooni või õpi- või töökogemuse kirjeldus
Mati Roasto
 
Hinnainfo
Tulumaksutagastus füüsilisest isikust maksjaleJah
 
Täiendusõppeprogramm on seotud
 
Sihtrühm
Maksimaalne osalejate arv35
 
Õppekava rühmToiduainete töötlemine
Eesmärk
 
Õpingute alustamise tingimused
 
ÕpiväljundidKoolitusel osalenu:
- omab baasteadmisi olulisematest toidupatogeenidest;
- on teadlik toidupatogeenide allikatest, ülekandeteedest, seonduvatest toitudest, patogeenide kasvu mõjutavatest teguritest ning ohjemeetmetest;
- omab teadmisi toidupatogeenide ennetamise ja riskide vähendamise võimalustest.
 
SisuTeemaMaht tundidesÕppejõud
- Toidupatogeenide olulisus rahvatervise tasandil;
- Eestis ja EL-s olulised toidupatogeenid ning nendest tingitud haigusjuhud;
- Toidutekkelised haiguspuhangud EL-s;
- Salmonella enterica, Campylobacter spp, Listeria monocytogenes, STEC jt. toidupatogeenid k.a. nende allikad, ülekandeteed ning riskide vähendamise ja ohjemeetmed.
6Mati Roasto
 
Õppematerjalid
 
Nõuded lõpetamiseks
 
Väljastatav dokumenttõend
 
Kursus toimub, kui osalejaid on vähemalt10
Registreerumise lisainfo
Piirarv on täis
Eesti Maaülikooli infosüsteemid. Leht koostatud 07.08.2022 22:47