AU.789 "Kõlblik kuni" või "Parim enne"Abi
Pealehele
 
Toimumisaeg18.11.2022
Maht4 akadeemilist tundi (4 tundi auditoorset), 0,25 EAP
Toimumiskoha info
Õppekeskkonna kirjeldus
Toimumise ajakava ja lisainfo
 
Õppevormveebiõpe
Õppekeeleesti keel
ÕppejõudNimiÕppejõu kvalifikatsiooni või õpi- või töökogemuse kirjeldus
Mati Roasto
 
Hinnainfo
Tulumaksutagastus füüsilisest isikust maksjaleJah
 
Täiendusõppeprogramm on seotud
 
Sihtrühm
Maksimaalne osalejate arv35
 
Õppekava rühmToiduainete töötlemine
Eesmärk
 
Õpingute alustamise tingimused
 
ÕpiväljundidKoolitusel osalenu:
- teab, mis on tarvitamise tähtpäev ja mis toidu minimaalse säilimisaja tähtpäev;
- on teadlik säilimisaja märgistamise suundumustest;
- on tutvunud Euroopa Toiduohutusameti toidu säilimisaja märgistamise juhendmaterjalidega ning säilimisaja märgistust mõjutavate teguritega;
- on teadlik Eestis koostatud juhenditest ning nendes käsitletavatest teemadest;
- teab toidu säilimisaja määramise k.a. kestvuskatsete tegemise põhimõtteid.
 
SisuTeemaMaht tundidesÕppejõud
- Toidu säilimisaja märgistamise suundumused
- Tarbijate "kõlblik kuni" ja "parim enne" teadlikkus
- Euroopa Toiduohutusameti suunised toidu säilimisaja märgistamisel
- "kõlblik kuni" või "parim enne" valikut mõjutavad tegurid
- Kestvuskatsete tegemise põhimõtted
4Mati Roasto
 
Õppematerjalid
 
Nõuded lõpetamiseks
 
Väljastatav dokumenttõend
 
Kursus toimub, kui osalejaid on vähemalt10
Registreerumise lisainfo
Eesti Maaülikooli infosüsteemid. Leht koostatud 04.07.2022 17:56