MJ.22 Kvaliteedikava nõuete väljatöötamine lihasektoris
 
Toimumisaeg30.06.2022
Maht5 akadeemilist tundi (5 tundi auditoorset), 0,25 EAP
ToimumiskohtTartu linn
Toimumiskoha info
Õppekeskkonna kirjeldus
Toimumise ajakava ja lisainfo
 
Õppevormlähiõpe
Õppekeeleesti keel
ÕppejõudNimiÕppejõu kvalifikatsiooni või õpi- või töökogemuse kirjeldus
Rando Värnik
Toomas Kevvai
Janeli Tikk
Liis Raska
 
Hinnainfo
Tulumaksutagastus füüsilisest isikust maksjaleEi
 
Sihtrühm
Maksimaalne osalejate arv30
 
Õppekava rühmJuhtimine ja haldus
Eesmärk
 
Õpingute alustamise tingimused
 
ÕpiväljundidTäienduskoolituse läbinu:
- teab põllumajandustoodete ja toiduainete kvaliteedikavade eesmärke ja nõudeid;
- selgitab tootjaorganisatsioonide olemust ja nende tunnustamise nõudeid;
- põhjendab tootjaorganisatsioonide tähtsust kvaliteedikavade seisukohast;
- räägib kaasa kvaliteedikava koostamises.
 
SisuTeemaMaht tundidesÕppejõud
Põllumajandustootjate vaheline koostöö - tunnustatud tootjaorganisatsiooni ja kvaliteedikava näitel1Janeli Tikk, Liis Raska
Kalanduse valdkonna tootjaorganisatsiooni kogemused ja õppetunnid1Toomas Kevvai
Tootjaorganisatsioonide seos kvaliteedikavadega ning tootjaorganisatsioonide asutamise stiimulid ja takistused3Rando Värnik
 
Õppematerjalid
 
Nõuded lõpetamiseks
Õpiväljundite saavutatuse hindamise viisMitteeristav
Hindamismeetodid
Hindamiskriteeriumid
 
Väljastatav dokumenttunnistus
 
Kursus toimub, kui osalejaid on vähemalt10
Registreerumise tähtaeg27.06.2022
Registreerumise lisainfo
Registreerumine on lõppenud
Eesti Maaülikooli infosüsteemid. Leht koostatud 22.03.2023 02:25