AU.801 Toidutööstuse tootmisjääkide väärindamineAbi
Pealehele
 
Toimumisaeg16.12.2022
Maht6 akadeemilist tundi (6 tundi auditoorset), 0,25 EAP
ToimumiskohtTartu linn
Toimumiskoha info
Õppekeskkonna kirjeldus
Toimumise ajakava ja lisainfo
 
Õppevormlähiõpe
Õppekeeleesti keel
ÕppejõudNimiÕppejõu kvalifikatsiooni või õpi- või töökogemuse kirjeldus
Ivi Jõudu
Kristi Kerner
Reelika Rätsep
Katrin Jõgi
 
Hinnainfo
Tulumaksutagastus füüsilisest isikust maksjaleJah
 
Täiendusõppeprogramm on seotud
 
Sihtrühm
Maksimaalne osalejate arv35
 
Õppekava rühmToiduainete töötlemine
Eesmärk
 
Õpingute alustamise tingimused
 
ÕpiväljundidKoolitusel osaleja on tutvunud erinevate toidutööstuse taimsete ja loomsete tootmisjääkide ja kõrvalsaaduste liikidega ning on saanud ülevaate, millised on tootmisjääkide väärindamise võimalused ja selleks kasutatavad tehnoloogiad.
 
SisuTeemaMaht tundidesÕppejõud
Marjade ja puuviljade töötlemise kõrvalsaadused ja nende väärindamine1Reelika Rätsep
Teravilja ja õliseemnete (tootmis)jääkide väärindamine2Katrin Jõgi
Loomsed kõrvalsaadused ja nende liigitamine, väärindamine ja võimalikud tehnoloogiad;
Piimatoodete tööstuse kõrvalsaadused ja nende väärindamine.
3Ivi Jõudu, Kristi Kerner
 
Õppematerjalid
 
Nõuded lõpetamiseks
 
Väljastatav dokumenttõend
 
Kursus toimub, kui osalejaid on vähemalt10
Registreerumise lisainfo
Eesti Maaülikooli infosüsteemid. Leht koostatud 02.12.2022 01:55