AU.824 Astelpajukasvatuse jääkide väärindamine söödalisandinaAbi
Pealehele
 
Toimumisaeg06.12.2022
Maht4 akadeemilist tundi (4 tundi auditoorset), 0,25 EAP
ToimumiskohtTartu linn
Toimumiskoha info
Õppekeskkonna kirjeldus
Toimumise ajakava ja lisainfo
 
Õppevormlähiõpe
Õppekeeleesti keel
ÕppejõudNimiÕppejõu kvalifikatsiooni või õpi- või töökogemuse kirjeldus
Marko Kass
Triin Rilanto
Kerttu Keir
Reelika Rätsep
Ivar Miller
 
Tulumaksutagastus füüsilisest isikust maksjaleJah
 
Täiendusõppeprogramm on seotud
 
Sihtrühm
Maksimaalne osalejate arv22
 
Õppekava rühmPõllundus ja loomakasvatus
Eesmärk
 
Õpiväljundidinfopäeval osaleja omab teadmisi
1. Astelpaju keemilisest koostisest ja toiteväärtusest
2. Astelpaju marjade ja lehtede töötlemisest
3. Kõrvalsaaduste antioksüdatiivne koostis
4. Puuviljanduse kõrvalsaaduses loomasöödana
5. Astelpaju uuringud söödana
6. Astelpaju kõrvalsaadused hobustele
7. Hobuse ainevahetushaigused
 
SisuTeemaMaht tundidesÕppejõud
Ideest projektini
PRIA projekti eesmärgid ja tegevused
Astelpaju lehe biokeemiline koostis
Astelpaju kõrvalsaadused söödana
Maohaavandid hobusel
Diskussioon & küsimused
4
 
Nõuded lõpetamiseks
 
Väljastatav dokumenttõend
 
Kursus toimub, kui osalejaid on vähemalt10
Registreerumise lisainfo
Registreerumine on lõppenud
Eesti Maaülikooli infosüsteemid. Leht koostatud 17.07.2024 22:09