AU.834 Listeria monocytogenes`e kontroll ja ohje toidukäitlemiselAbi
Pealehele
 
Toimumisaeg18.10.2024
Maht6 akadeemilist tundi (6 tundi auditoorset), 0,25 EAP
Toimumiskoha info
Õppekeskkonna kirjeldus
Toimumise ajakava ja lisainfo
 
Õppevormveebiõpe
Õppekeeleesti keel
ÕppejõudNimiÕppejõu kvalifikatsiooni või õpi- või töökogemuse kirjeldus
Mati Roasto
 
Hind (ei lisandu käibemaksu)95 eurot
Hinnainfo
Tulumaksutagastus füüsilisest isikust maksjaleJah
 
Täiendusõppeprogramm on seotud
 
Sihtrühm
 
Õppekava rühmToiduainete töötlemine
Eesmärk
 
Õpingute alustamise tingimused
 
ÕpiväljundidKoolitusel osalenu:
- on saanud põhjaliku ülevaate L. monocytogenes'e olulisusest toidukäitlemisettevõtete tootmishügieeni ja valmistoitude toiduohutust mõjutava faktorina;
- teab L. monocytogenes'e peamisi ennetamise ja ohje meetmeid;
- on teadlik L. monocytogenes'e suhtes tootmishügieeniproovide võtmise meetoditest ning oskab neid rakendada ja analüüsitulemusi hinnata;
- teab L. monocytogenes'e suhtes kehtivaid toiduohutuse kriteeriumeid ning mõistab nende erinevust.
 
SisuTeemaMaht tundidesÕppejõud
- L. monocytogenes'e olulisus toidupatogeenina
- L. monocytogenes'e kontaminatsiooniga seonduvad toidud
- L. monocytogenes tootmiskeskkonnas ja seonduvad niššid
- L. monocytogenes'e suhtes proovide võtmine
- Valmistoitude L. monocytogenes'e toiduohutuse kriteeriumid
- L. monocytogenes probleemide ennetamine ja patogeeni ohjamine
6Mati Roasto
 
Õppematerjalid
 
Nõuded lõpetamiseks
 
Väljastatav dokumenttõend
 
Kursus toimub, kui osalejaid on vähemalt10
Eesti Maaülikooli infosüsteemid. Leht koostatud 17.07.2024 22:19