AU.834 Listeria monocytogenes`e kontroll ja ohje toidukäitlemiselAbi
Pealehele
 
Toimumisaeg18.10.2024
Maht6 akadeemilist tundi (6 tundi auditoorset), 0,25 EAP
Toimumiskoha info
Õppekeskkonna kirjeldus
Toimumise ajakava ja lisainfo
 
Õppevormveebiõpe
Õppekeeleesti keel
ÕppejõudNimiÕppejõu kvalifikatsiooni või õpi- või töökogemuse kirjeldus
Mati Roasto
 
Hind (ei lisandu käibemaksu)95 eurot
Hinnainfo
Tulumaksutagastus füüsilisest isikust maksjaleJah
 
Täiendusõppeprogramm on seotud
 
Sihtrühm
 
Õppekava rühmToiduainete töötlemine
Eesmärk
 
Õpingute alustamise tingimused
 
ÕpiväljundidKoolitusel osalenu:
- on saanud põhjaliku ülevaate L. monocytogenes'e olulisusest toidukäitlemisettevõtete tootmishügieeni ja valmistoitude toiduohutust mõjutava faktorina;
- teab L. monocytogenes'e peamisi ennetamise ja ohje meetmeid;
- on teadlik L. monocytogenes'e suhtes tootmishügieeniproovide võtmise meetoditest ning oskab neid rakendada ja analüüsitulemusi hinnata;
- teab L. monocytogenes'e suhtes kehtivaid toiduohutuse kriteeriumeid ning mõistab nende erinevust.
 
SisuTeemaMaht tundidesÕppejõud
- L. monocytogenes'e olulisus toidupatogeenina
- L. monocytogenes'e kontaminatsiooniga seonduvad toidud
- L. monocytogenes tootmiskeskkonnas ja seonduvad niššid
- L. monocytogenes'e suhtes proovide võtmine
- Valmistoitude L. monocytogenes'e toiduohutuse kriteeriumid
- L. monocytogenes probleemide ennetamine ja patogeeni ohjamine
6Mati Roasto
 
Õppematerjalid
 
Nõuded lõpetamiseks
 
Väljastatav dokumenttõend
 
Kursus toimub, kui osalejaid on vähemalt10
Registreerumise tähtaeg10.10.2024
Registreerumine on lõppenud
Eesti Maaülikooli infosüsteemid. Leht koostatud 11.02.2025 23:42