AU.836 Salmonella spp ja kampülobakterid toidupatogeeninaAbi
Pealehele
 
Toimumisaeg19.05.2023
Maht4 akadeemilist tundi (4 tundi auditoorset), 0,25 EAP
Toimumiskoha info
Õppekeskkonna kirjeldus
Toimumise ajakava ja lisainfo
 
Õppevormveebiõpe
Õppekeeleesti keel
ÕppejõudNimiÕppejõu kvalifikatsiooni või õpi- või töökogemuse kirjeldus
Mati Roasto
 
Hinnainfo
Tulumaksutagastus füüsilisest isikust maksjaleJah
 
Täiendusõppeprogramm on seotud
 
Sihtrühm
 
Õppekava rühmToiduainete töötlemine
Eesmärk
 
Õpingute alustamise tingimused
 
ÕpiväljundidKoolitusel osalenu:
- teab salmonellade ja kampülobakterite olulisusust toiduohutuse tagamisel;
- on saanud põgusa ülevaate käsitletavate patogeenide toiduohutuse- ja protsessi hügieenikriteeriumitest;
- on teadlik käsitletavate toidupatogeenide allikatest, ülekandeteedest ja kasvu mõjutavatest teguritest;
- teab kampülobakterite ja salmonellade ennetamise ja ohjamise võimalusi toidukäitlemisel.
 
SisuTeemaMaht tundidesÕppejõud
- Salmonella spp. ja kapülobakterid toidupatogeenina k.a. olulisus rahvatervise tasandil;
- Seonduv seadusandlus k.a. toiduohutuse ja protsessi hügieenikriteeriumid;
- Kampülobakterite ja salmonellade esinemine toidu tootmiseahelas ning toitudes;
- Kampülobakterite ja salmonelladega seonduvate riskide ning ohtude ennetamise ja ohjamise võimalused.
4Mati Roasto
 
Õppematerjalid
 
Nõuded lõpetamiseks
 
Väljastatav dokumenttõend
 
Kursus toimub, kui osalejaid on vähemalt10
Registreerumise lisainfo
Registreerumine on lõppenud
Eesti Maaülikooli infosüsteemid. Leht koostatud 25.06.2024 21:04