AU.837 Liha ja lihatoodete hügieen ja ohutusAbi
Pealehele
 
Toimumisaeg05.12.2023
Maht6 akadeemilist tundi (6 tundi auditoorset), 0,25 EAP
Toimumiskoha info
Õppekeskkonna kirjeldus
Toimumise ajakava ja lisainfo
 
Õppevormveebiõpe
Õppekeeleesti keel
ÕppejõudNimiÕppejõu kvalifikatsiooni või õpi- või töökogemuse kirjeldus
Mati Roasto
 
Hinnainfo
Tulumaksutagastus füüsilisest isikust maksjaleJah
 
Täiendusõppeprogramm on seotud
 
Sihtrühm
 
Õppekava rühmToiduainete töötlemine
Eesmärk
 
Õpingute alustamise tingimused
 
ÕpiväljundidKoolitusel osalenu:
- on saanud ülevaate liha ja lihatoodetega seonduvatest toidupatogeenidest ning liha riknemist põhjustavatest mikroorganismidest;
- on teadlik liha ja lihatoodete toiduohutuse ja protsessi hügieenikriteeriumitest;
- mõistab tapaloomade puhtuse ja algtöötlemise mõju tooraine mikrobioloogilisele kvaliteedile;
- teab liha ja lihatoodete hügieenilise töötlemise aluseid;
- on tutvunud rümpadelt proovide võtmise alustega.
 
SisuTeemaMaht tundidesÕppejõud
- Liha ja lihatooted toidutekkeliste haiguste põhjustajana;
- Liha ja lihatoodete ohutuse ja riknemisega seonduvad mikroorganismid;
- Tapahügieen ja selle olulisus;
- Tootmishügieen ja lihakäitlejate isiklik hügieen;
- Rümpadelt proovide võtmine.
6Mati Roasto
 
Õppematerjalid
 
Nõuded lõpetamiseks
 
Väljastatav dokumenttõend
 
Kursus toimub, kui osalejaid on vähemalt10
Registreerumise tähtaeg03.12.2023
Registreerumise lisainfo
Registreerumine on lõppenud
Eesti Maaülikooli infosüsteemid. Leht koostatud 10.12.2024 06:55