AU.842 Patogeenide algallikate väljaselgitamine toidukäitlemise ettevõtetesAbi
Pealehele
 
Toimumisaeg26.05.2023
Maht4 akadeemilist tundi (4 tundi auditoorset), 0,25 EAP
Toimumiskoha info
Õppekeskkonna kirjeldus
Toimumise ajakava ja lisainfo
 
Õppevormveebiõpe
Õppekeeleesti keel
ÕppejõudNimiÕppejõu kvalifikatsiooni või õpi- või töökogemuse kirjeldus
Mihkel Mäesaar
 
Hinnainfo
Tulumaksutagastus füüsilisest isikust maksjaleJah
 
Täiendusõppeprogramm on seotud
 
Sihtrühm
Maksimaalne osalejate arv50
 
Õppekava rühmToiduainete töötlemine
Eesmärk
 
Õpingute alustamise tingimused
 
ÕpiväljundidKoolitusel osalenu:
- saab ülevaate patogeenide algallikate väljaselgitamise põhimõtetest ning algpõhjuste analüüsi rakendamise olulisusest toidukäitlemise ettevõttes;
- mõistab algpõhjuste analüüsi rakendamise eeldusi;
- oskab kasutada algpõhjuste analüüsi läbiviimise otsustusmaatriksit (seonduvad põhimõtted);
- on teadlik algpõhjuste analüüsi etappidest;
-teab enim kasutatavaid algpõhjuste analüüsi meetodeid ja oskab neid vajadusel kasutada.
 
SisuTeemaMaht tundidesÕppejõud
- Ülevaade algpõhjuste analüüsi kasutamisest toidupatogeenide algallikate väljaselgitamisel toidukäitlemise ettevõttes;
- Otsustusmaatriksi (põhimõtete) kasutamine algpõhjuste analüüsi läbiviimise vajalikkuse hindamisel;
- Algpõhjuste analüüsi kuus etappi;
- Enim kasutatavad meetodid ja nende kasutamine toidupatogeenidega saastumise algpõhjuste väljaselgitamisel.
4Mihkel Mäesaar
 
Õppematerjalid
 
Nõuded lõpetamiseks
 
Väljastatav dokumenttõend
 
Kursus toimub, kui osalejaid on vähemalt10
Registreerumise lisainfo
Piirarv on täis
Eesti Maaülikooli infosüsteemid. Leht koostatud 25.06.2024 22:34