AU.846 Muna ja munatoodete ohutus ja kvaliteetAbi
Pealehele
 
Toimumisaeg25.08.2023
Maht6 akadeemilist tundi (6 tundi auditoorset), 0,25 EAP
Toimumiskoha info
Õppekeskkonna kirjeldus
Toimumise ajakava ja lisainfo
 
Õppevormveebiõpe
Õppekeeleesti keel
ÕppejõudNimiÕppejõu kvalifikatsiooni või õpi- või töökogemuse kirjeldus
Terje Elias
 
Hinnainfo
Tulumaksutagastus füüsilisest isikust maksjaleEi
 
Sihtrühm
 
Õppekava rühmToiduainete töötlemine
Eesmärk
 
Õpingute alustamise tingimused
 
ÕpiväljundidKoolitusel osalenu on saanud ülevaate muna ja munatoodete kvaliteedi määramisest, muna ja munatoodetega seotud olulisematest patogeenidest ning keemilistest ohtudest.
 
SisuTeemaMaht tundidesÕppejõud
- Munadega seonduvad patogeenid;
- Patogeenide munadesse edasikandumise mehhanismid;
- Munade ja munatoodete analüüsimeetodid;
- Muna kvaliteedi määramine;
- Muna struktuur;
- Muna värskuse mõõtmine ja säilivusaeg;
- Kanamunade kvaliteediklassid;
- Munakanade pidamissüsteemide mõju munade ohutusele ja kvaliteedile;
- Munade puhastamise üldpõhimõtted;
- Munade pakendamine tagamaks ohutust ja kvaliteeti;
- Munade töötlemine.
6Terje Elias
 
Õppematerjalid
 
Nõuded lõpetamiseks
 
Väljastatav dokumenttõend
 
Kursus toimub, kui osalejaid on vähemalt10
Registreerumise tähtaeg23.08.2023
Registreerumise lisainfo
Registreerumine on lõppenud
Eesti Maaülikooli infosüsteemid. Leht koostatud 10.12.2024 07:03