AU.860 Mikrokraad "Piimatoodete tehnoloogia põhialused" - 15EAPAbi
Pealehele
 
Toimumisaeg03.02.2025 - 30.01.2026
Maht390 akadeemilist tundi (80 tundi auditoorset, 99 tundi praktikat, 211 tundi iseseisvat tööd), 15 EAP
ToimumiskohtTartu linn
Toimumiskoha info
Õppekeskkonna kirjeldus
Toimumise ajakava ja lisainfo
 
Õppevormpõimõpe
Õppekeeleesti keel
Õppejõudude kvalifikatsiooni või õpi- või töökogemuse kirjeldus
Õppekava juht Vilma Tatar
 
Hind (ei lisandu käibemaksu)1050 eurot
Tulumaksutagastus füüsilisest isikust maksjaleJah
 
Täiendusõppeprogramm on seotud
 
Sihtrühm
 
Õppekava rühmPõllumajandus, metsandus, kalandus ja veterinaaria, mujal liigitamata
Eesmärk
 
Õpingute alustamise tingimused
 
ÕpiväljundidMikrokraadi programmi läbinu:
- omab ülevaadet piima keemilisest koostisest, omadustest ja kvaliteedist;
- teab piima omadusi mõjutavaid tegureid ning seotust toorme kvaliteediga;
- tunneb piimatoodete valmistamise põhimõtteid, protsesse ja tehnoloogiaid;
- teab piimatoodete valmistamisel tootes toimuvaid biokeemilisi ja füüsikalisi muutusi ning oskab hinnata nende mõju toote kvaliteedile;
- teab, millised mikroorganismid on seotud toidu ja toidutoormega ning mõistab, milline on juuretisekultuuride roll ja valikupõhimõtted toiduainete tehnoloogias;
- tunneb tootearenduse põhialuseid ja oskab loovalt leida lahendusi võimalikele probleemidele.
 
SisuÕppeainete loend
 
Nõuded lõpetamiseks
Täiendusõppeprogrammi läbimisel on võimalik arvestada varasemaid õpinguid ja töökogemust (VÕTA)Ei
 
Väljastatav dokumenttunnistus
 
Täiendav info Liisi Veske, Liisi.Veske@emu.ee, tel +3727313177
Kursus toimub, kui osalejaid on vähemalt1
Registreerumise tähtaeg20.01.2025
Registreerumise lisainfo
Registreerumine on lõppenud
Eesti Maaülikooli infosüsteemid. Leht koostatud 21.06.2025 23:35