AU.874 Lõhna- ja maitseained toidutootmisesAbi
Pealehele
 
Toimumisaeg07.11.2023
Maht3 akadeemilist tundi (3 tundi auditoorset), 0,1 EAP
Toimumiskoha info
Õppekeskkonna kirjeldus
Toimumise ajakava ja lisainfo
 
Õppevormveebiõpe
Õppekeeleesti keel
ÕppejõudNimiÕppejõu kvalifikatsiooni või õpi- või töökogemuse kirjeldus
Tõnu Püssa
 
Hind (ei lisandu käibemaksu)35 eurot
Hinnainfo
Tulumaksutagastus füüsilisest isikust maksjaleJah
 
Täiendusõppeprogramm on seotud
 
Sihtrühm
 
Õppekava rühmToiduainete töötlemine
Eesmärk
 
ÕpiväljundidKoolituse läbinuil on vajalikud teadmised käsitletud teemade alal, mis võimaldavad neil oma töös minimeerida lõhna- ja maitseainetega seotud riske.
 
SisuTeemaMaht tundidesÕppejõud
- Lõhna- ja maitseainete olemus, nende klassifitseerimine;
- Lõhna- ja maitseainetega seotud seadusandlus;
- Enamkasutatavad lõhna- ja maitseained, nende valmistamine, kasutamine ja omadused;
- Lõhna- ja maitseainete kasutamisega seotud ohud.
3Tõnu Püssa
 
Nõuded lõpetamiseks
 
Väljastatav dokumenttõend
 
Kursus toimub, kui osalejaid on vähemalt14
Registreerumise lisainfo
Registreerumine on lõppenud
Eesti Maaülikooli infosüsteemid. Leht koostatud 20.05.2024 02:09