AU.907 Taimsete toodete mikrobioloogiline ohutusAbi
Pealehele
 
Toimumisaeg06.12.2024
Maht4 akadeemilist tundi (4 tundi auditoorset), 0,25 EAP
Toimumiskoha info
Õppekeskkonna kirjeldus
Toimumise ajakava ja lisainfo
 
Õppevormveebiõpe
Õppekeeleesti keel
ÕppejõudNimiÕppejõu kvalifikatsiooni või õpi- või töökogemuse kirjeldus
Mati Roasto
 
Hinnainfo
Tulumaksutagastus füüsilisest isikust maksjaleJah
 
Täiendusõppeprogramm on seotud
 
Sihtrühm
 
Õppekava rühmToiduainete töötlemine
Eesmärk
 
Õpingute alustamise tingimused
 
ÕpiväljundidKoolitusel osalenu:
- on saanud ülevaate taimsete toodetega seonduvatest toidupatogeenidest ning taimsete toodete riknemist põhjustavatest mikroorganismidest;
- on teadlik taimsete toodete toiduohutuse ja protsessi hügieenikriteeriumitest;
- mõistab toorme kvaliteedi ja algtöötlemise mõju tooraine mikrobioloogilisele kvaliteedile;
- teab taimsete toodete hügieenilise töötlemise aluseid;
- on teadlik Listeria monocytogenes'e olulisusest ning patogeeni ohjamise võimalustest.
 
SisuTeemaMaht tundidesÕppejõud
- Taimsed tooted toidutekkeliste haiguste k.a haiguspuhangute põhjustajana;
- Taimsete toodete riknemise ja ohutuse mikrobioloogilised indikaatorid;
- Tootmishügieeni tagamise põhimõtted;
- Listeria monocytogenes'e olulisus taimsetes valmistoodetes ning riskide ohjamine.
4Mati Roasto
 
Nõuded lõpetamiseks
 
Väljastatav dokumenttõend
 
Kursus toimub, kui osalejaid on vähemalt10
Registreerumise lisainfo
Registreerumine on lõppenud
Eesti Maaülikooli infosüsteemid. Leht koostatud 20.01.2025 15:30