| | | | |
| | | | |
| | | | |
| | | | |
|
Toimumisaeg | - |
Maht | 6 akadeemilist tundi (6 tundi auditoorset), 0,25 EAP |
Toimumiskoht | Tartu linn |
Toimumiskoha info | Eesti Maaülikooli ruumides Tartus või Tellija ruumides üle Eesti. |
Õppekeskkonna kirjeldus | Õppetöö toimub koolituse läbiviimiseks sobivates õpperuumides, mis on varustatud vajaliku õppetehnikaga ja vastavad tervisekaitse- ja ohutusnõuetele. |
Toimumise ajakava ja lisainfo | Koolituse toimumise aeg ja ajakava lepitakse kokku Tellijaga. |
|
Õppevorm | lähiõpe |
Õppekeel | eesti keel, vene keel |
Õppejõud | Nimi | Õppejõu kvalifikatsiooni või õpi- või töökogemuse kirjeldus |
| Katrin Laikoja | mag (tehn), Eesti Maaülikooli veterinaarmeditsiini ja loomakasvatuse instituudi toiduhügieeni ja rahvatervise õppetooli lektor Viib läbi eestikeelseid toiduhügieeni-alaseid koolitusi. |
| Hilja Pillisner | Eesti Maaülikooli avatud ülikooli koostööpartner, Dokumendiabi OÜ Viib läbi venekeelseid toiduhügieeni-alaseid koolitusi. |
|
Hinnainfo | Koolitus on tasuline: finanseeritud projektipõhiselt või Tellija poolt |
Tulumaksutagastus füüsilisest isikust maksjale | Jah |
|
Täiendusõppeprogramm on seotud | õppekava Veterinaarmeditsiin (118977) õppeaine VL.1168 Toidu- ja tootmishügieen (6 EAP) õpiväljunditega |
|
Sihtrühm | Koolituse tellinud ettevõtte töötajad. |
|
Õppekava rühm | Toiduainete töötlemine |
Eesmärk | Omandada teadmised toiduhügieeni põhimõtetest ja toidu käitlemisega seotud kohustustest ja vastutusest. |
|
Õpiväljundid | Koolitusel osalenu teab: - toiduhügieeni põhimõtteid, - toitu käsitlevaid õigusakte, - toiduainete kaudu levivaid haigusi, - toidu säilitamise viise, - enesekontrolli põhimõtteid, - toitu käsitleva töötaja kohustusi ja vastutust. |
|
Sisu | Teema | Maht tundides | Õppejõud |
| Toitu käsitlevad õigusaktid Toiduhügieeni põhimõtted Mikroorganismid ja nende kasvu ja paljunemist mõjutavad tegurid Toiduainete kaudu levivad haigused, toidumürgistused ja -infektsioonid Toidu füüsikaline, keemiline ja mikrobioloogiline saastumine ja selle vältimine Toidu säilitamise viisid ja tingimused ning temperatuuri kontroll Puhastamine, desinfitseerimine Isiklik hügieen Enesekontrolli põhimõtted | 6 | Katrin Laikoja, Hilja Pillisner |
|
Nõuded lõpetamiseks | Aktiivne osalemine õppetöös ja testi sooritamine. |
Õpiväljundite saavutatuse hindamise viis | Mitteeristav |
Hindamismeetodid | Test |
Hindamiskriteeriumid | 51 % vastustest peavad olema õiged. |
|
Väljastatav dokument | tunnistus |
|
Kursus toimub, kui osalejaid on vähemalt | 10 |
Registreerumise lisainfo | Koolituse tellimiseks võta ühendust: Eesti Maaülikooli avatud ülikool Fr. R. Kreutzwaldi 56/1 (Tehnikamaja) 51006 Tartu tel 731 3174, 731 3275, 731 3175 e-post: avayl@emu.ee http://avatudylikool.emu.ee |
|
|