| | | | |
| | | | |
| | | | |
| | | | |
|
Toimumisaeg | 25.04.2018 |
Maht | 6 akadeemilist tundi (6 tundi auditoorset), 0,25 EAP |
Toimumiskoht | Tartu linn |
Toimumiskoha info | Eesti Maaülikool Kreutzwaldi 56/1 avatud ülikooli õppeklass 303 (III korrus) http://avatudylikool.emu.ee
Autoga saabujatel palume jälgida liiklust korraldavaid märke. Ülikoolilinnakus on võimalik parkida spordihoone või tehnikamaja Torni ühiselamu poolses parklas.
Tallinna poolt bussiga tulijad saavad väljuda otse Tehnikamaja ees asuvas peatuses "Tartu Näitused". Samast peatusest (üle tänava) on võimalik ka Tallinna bussile minna (kui olete ostnud pileti väljumisega "Tartu Näitused"). |
Õppekeskkonna kirjeldus | Õppetöö toimub koolituse läbiviimiseks sobivates õpperuumides, mis on varustatud vajaliku õppetehnikaga ja vastavad tervisekaitse- ja ohutusnõuetele. |
Toimumise ajakava ja lisainfo | Ajakava:
10.00-11.30 õppetöö 11.30-11.45 paus 11.45-13.15 õppetöö 13.15-13.30 paus 13.30-15.00 õppetöö |
|
Õppevorm | lähiõpe |
Õppekeel | eesti keel |
Õppejõud | Nimi | Õppejõu kvalifikatsiooni või õpi- või töökogemuse kirjeldus |
| Katrin Laikoja | mag (tehn), Eesti Maaülikooli veterinaarmeditsiini ja loomakasvatuse instituudi toiduhügieeni ja rahvatervise õppetooli lektor |
|
Hind (ei lisandu käibemaksu) | 30 eurot |
Tulumaksutagastus füüsilisest isikust maksjale | Jah |
|
Täiendusõppeprogramm on seotud | õppekava Veterinaarmeditsiin (118977) õppeaine VL.1168 Toidu- ja tootmishügieen (6 EAP) õpiväljunditega |
|
Sihtrühm | Toitlustusettevõtete (sh haiglate toitlustusüksuste) ja teiste toiduainete käitlemisega tegelevate ettevõtete töötajad. |
Maksimaalne osalejate arv | 30 |
|
Õppekava rühm | Toiduainete töötlemine |
Eesmärk | Omandada teadmised toiduhügieeni põhimõtetest ja toidu käitlemisega seotud kohustustest ja vastutusest. |
|
Õpiväljundid | Koolitusel osalenu teab toiduhügieeni põhimõtteid, toitu käsitlevaid õigusakte, toiduainete kaudu levivaid haigusi, toidu säilitamise viise, enesekontrolli põhimõtteid, toitu käsitleva töötaja kohustusi ja vastutust. |
|
Sisu | Teema | Maht tundides | Õppejõud |
| Toitu käsitlevad õigusaktid Toiduhügieeni põhimõtted Mikroorganismid ja nende kasvu ja paljunemist mõjutavad tegurid Toiduainete kaudu levivad haigused, toidumürgistused ja -infektsioonid Toidu füüsikaline, keemiline ja mikrobioloogiline saastumine ja selle vältimine Toidu säilitamise viisid ja tingimused ning temperatuuri kontroll Puhastamine, desinfitseerimine Isiklik hügieen Enesekontrolli põhimõtted | 6 | Katrin Laikoja |
|
Nõuded lõpetamiseks | Aktiivne osalemine õppetöös ja testi sooritamine. |
Õpiväljundite saavutatuse hindamise viis | Mitteeristav |
Hindamismeetodid | Test |
Hindamiskriteeriumid | 51 % vastustest peavad olema õiged. |
|
Väljastatav dokument | tunnistus |
|
Kursus toimub, kui osalejaid on vähemalt | 1 |
Registreerumise lisainfo | Koolitus on tasuline.
Täiendusõppijaks arvamise aluseks on osaleda soovija kirjalikku taasesitamist võimaldavas vormis registreerumine vastavale täiendusõppele.
Täiendusõppest loobumise korral teavitada kirjalikku taasesitamist võimaldaval viisil täiendusõppe korraldajat hiljemalt kolm tööpäeva enne õppe alguskuupäeva, vastasel juhul jääb arve tasumise kohustus jõusse. |
|
Registreerumine on lõppenud |