| | | | |
| | | | |
| | | | |
| | | | |
|
Toimumisaeg | 16.06.2021 |
Maht | 6 akadeemilist tundi (6 tundi auditoorset), 0,25 EAP |
Toimumiskoht | Tartu linn |
Toimumiskoha info | Koolitus toimub Tartus, Eesti Maaülikooli avatud ülikooli koolitusklassis, aadressil Kreutzwaldi 56/1 (ruum A202). |
Õppekeskkonna kirjeldus | Õppetöö toimub koolituse läbiviimiseks sobivates õpperuumides, mis on varustatud vajaliku õppetehnikaga ja vastavad tervisekaitse- ja ohutusnõuetele. |
Toimumise ajakava ja lisainfo | . Ajakava:
09.00 - 10.30 õppetöö 10.30 - 10.45 paus 10.45 - 12.15 õppetöö 12.15 - 12.30 paus 12.30 - 14.00 õppetöö
NB. Ülikooli linnakus ei ole hetkel võimalik osta lõunatoitu (pakume kohvi-teed ja küpsist). Soovi korral võtke palun kõik vajalik kaasa. |
|
Õppevorm | lähiõpe |
Õppekeel | eesti keel |
Õppejõud | Nimi | Õppejõu kvalifikatsiooni või õpi- või töökogemuse kirjeldus |
| Katrin Laikoja | mag (tehn), Eesti Maaülikooli veterinaarmeditsiini ja loomakasvatuse instituudi toiduhügieeni ja rahvatervise õppetooli lektor |
|
Hind (ei lisandu käibemaksu) | 35 eurot |
Tulumaksutagastus füüsilisest isikust maksjale | Jah |
|
Täiendusõppeprogramm on seotud | õppekava Veterinaarmeditsiin (118977) õppeaine VL.1168 Toidu- ja tootmishügieen (6 EAP) õpiväljunditega |
|
Sihtrühm | Kõik, kes tunnevad huvi toiduhügieeni-alaste teadmiste täiendamise vastu. |
Maksimaalne osalejate arv | 25 |
|
Õppekava rühm | Toiduainete töötlemine |
Eesmärk | Omandada teadmised toiduhügieeni põhimõtetest ja toidu käitlemisega seotud kohustustest ja vastutusest. |
|
Õpiväljundid | Koolitusel osalenu teab toiduhügieeni põhimõtteid, toitu käsitlevaid õigusakte, toiduainete kaudu levivaid haigusi, toidu säilitamise viise, enesekontrolli põhimõtteid, toitu käsitleva töötaja kohustusi ja vastutust. |
|
Sisu | Teema | Maht tundides | Õppejõud |
| Toiduhügieeni põhimõtted Toitu käsitlevad õigusaktid Enesekontrolli põhimõtted Mikroorganismid ja nende kasvu ja paljunemist mõjutavad tegurid Toiduainete kaudu levivad haigused, toidumürgistused ja -infektsioonid, ennetamine Toidu füüsikaline ja keemiline (sh allergeenidega) saastumine ja selle vältimine Puhastamine, desinfitseerimine, kahjuritõrje Isiklik hügieen | 6 | Katrin Laikoja |
|
Nõuded lõpetamiseks | Aktiivne osalemine õppetöös ja testi sooritamine. |
Õpiväljundite saavutatuse hindamise viis | Mitteeristav |
Hindamismeetodid | Test |
Hindamiskriteeriumid | 51 % vastustest peavad olema õiged. |
|
Väljastatav dokument | tunnistus |
|
Kursus toimub, kui osalejaid on vähemalt | 1 |
Registreerumise lisainfo | REGISTREERUMISEGA AVALDATE SOOVI OSALEDA VALITUD KOOLITUSEL JA KINNITATE, ET OLETE TUTVUNUD EESTI MAAÜLIKOOLI TÄIENDUSÕPPE KORRAGA !
Vt. Eesti Maaülikooli täiendusõppe kord: http://avatudylikool.emu.ee/et/taiendusoppekorraldus/
Registreerumine kestab kuni grupi täitumiseni. Kui grupp on täitunud, saate oma osalemissoovist märku anda Eesti Maaülikooli avatud ülikooli e-posti aadressil: avayl@emu.ee või tel 731 3275.
Kõiki registreerunud saavad koolitusele registreerumisel (registreerumisel märgitud e-kirja aadressil) õppeinfosüsteemi poolt automaatselt saadetava kinnituskirja registreerumise õnnestumise kohta ning enne kursuse algust infokirja. Kui koolitus jääb huviliste vähesuse tõttu ära või lükkub edasi, siis saadetakse kõigile registreerunutele (registreerumisel märgitud e-kirja aadressil) sellekohane teavitus.
Täiendusõppest loobumise korral tuleb koolitusele registreerunul sellest täiendusõppe korraldajat teavitada (kirjalikku taasesitamist võimaldaval viisil) hiljemalt kolm tööpäeva enne koolituse alguskuupäeva. Juhul, kui koolitusele registreerunu teavitab koolituse korraldajat õppimisest loobumisest vähem, kui kolm tööpäeva enne koolituse algust või jätab üldse teavitamata, jääb õppeteenustasu tasumise kohustus jõusse.
NB! Koolituse lõpus saavad kõik lõpetajad koolitusel osalemist kinnitava tunnistuse (digitaalselt). |
|
Registreerumine on lõppenud |