AU.88 Sanitaar- ja hügieenikoolitus jahimeesteleAbi
Pealehele
 
Toimumisaeg15.04.2021 - 16.04.2021
Maht14 akadeemilist tundi (14 tundi auditoorset), 0,5 EAP
Toimumiskoha info
Õppekeskkonna kirjeldus
Toimumise ajakava ja lisainfo
 
Õppevormveebiõpe
Õppekeeleesti keel
ÕppejõudNimiÕppejõu kvalifikatsiooni või õpi- või töökogemuse kirjeldus
Toivo Järvis
Mati Roasto
Tõnu Järveots
Esta Nahkur
Julia Jeremejeva
 
Hind (ei lisandu käibemaksu)140 eurot
Tulumaksutagastus füüsilisest isikust maksjaleJah
 
Täiendusõppeprogramm on seotud
 
Sihtrühm
Maksimaalne osalejate arv26
 
Õppekava rühmVeterinaaria
Eesmärk
 
ÕpiväljundidKoolituse läbinu on saanud vajalikud teadmised teemade osas, mis puudutavad looduslike ulukite käitlemist ja hügieeni küttimise kohas.
 
SisuTeemaMaht tundidesÕppejõud
Looduslike ulukite anatoomia, füsioloogia ja käitumine
Ulukite viirushaigused
Jahiohutus
Ulukite parasiidid, lihaproovide võtmine trihhinella uuringuks
Looduslike ulukite liha turuleviimist reguleerivad looma- ja rahvatervist ning sanitaartingimusi käsitlevad õigusnormid
Hügieenireeglid
Ulukite lihaga ülekanduvad toidupatogeenid
Hügieenireeglid. Ulukite lihaga ülekanduvad toidupatogeenid
Patoloogilised muutused looduslikes ulukites: elundite degeneratsioon, vereringehäiretest põhjustatud
patoloogiad, kelmete haigused, seedetrakti patoloogia, hingamiselundite patoloogia, lihaste
patoloogia, bakteriaalsete ja viiruslike ning parasitaarsete haiguste korral esinevad patoloogilised
muutused, patoloogilise materjali võtmine laboratoorseteks uuringuteks
Patoloogilise anatoomia muuseumi külastus
14
 
Nõuded lõpetamiseks
Õpiväljundite saavutatuse hindamise viisMitteeristav
Hindamismeetodid
Hindamiskriteeriumid
 
Väljastatav dokumenttunnistus
 
Kursus toimub, kui osalejaid on vähemalt12
Registreerumise tähtaeg12.04.2021
Registreerumise lisainfo
Registreerumine on lõppenud
Eesti Maaülikooli infosüsteemid. Leht koostatud 10.11.2024 16:28