AU.392 Kala ja kalatoodete ohutus ning tootmishügieenAbi
Pealehele
 
Toimumisaeg13.01.2017
Maht7 akadeemilist tundi (7 tundi auditoorset), 0,25 EAP
ToimumiskohtTartu linn
Toimumiskoha info
Õppekeskkonna kirjeldus
Toimumise ajakava ja lisainfo
 
Õppevormlähiõpe
Õppekeeleesti keel
ÕppejõudNimiÕppejõu kvalifikatsiooni või õpi- või töökogemuse kirjeldus
Mati Roasto
 
Hind (ei lisandu käibemaksu)65 eurot
Hinnainfo
Tulumaksutagastus füüsilisest isikust maksjaleEi
 
Sihtrühm
Maksimaalne osalejate arv30
 
Eesmärk
 
ÕpiväljundidKoolitusel osalenu on saanud ülevaate kalakäitlemisettevõtete tootmishügieenist, kala ja kalatoodetega seonduvatest olulisematest patogeenidest ning keemilistest ohtudest; on tutvunud
tootmiskeskkonnast proovide võtmise üldpõhimõtetega ja L. monocytogenes osas proovide võtmisega.
 
SisuTeemaMaht tundidesÕppejõud
Kala ja kalatoodetega seonduvad olulisemad patogeenid
Kala ja kalatoodetega seonduvad keemilised ohud
Kalakäitlemisettevõtete tootmishügieen
Tootmiskeskkonnast proovide võtmise üldpõhimõtted
L. monocytogenes suhtes proovide võtmine
7Mati Roasto
 
Nõuded lõpetamiseks
 
Väljastatav dokumenttõend
 
Kursus toimub, kui osalejaid on vähemalt15
Registreerumise tähtaeg09.01.2017
Registreerumise lisainfo
Registreerumine on lõppenud
Eesti Maaülikooli infosüsteemid. Leht koostatud 07.10.2024 16:39