AU.476 Linnutapamaja töötajate täienduskoolitusAbi
Pealehele
 
Toimumisaeg -
Maht4 akadeemilist tundi (4 tundi auditoorset), 0,25 EAP
ToimumiskohtTartu linn
Toimumiskoha info
Õppekeskkonna kirjeldus
Toimumise ajakava ja lisainfo
 
Õppetöö vormauditoorne õpe
Õppekeeleesti keel
ÕppejõudNimiÕppejõu kvalifikatsiooni või õpi- või töökogemuse kirjeldus
Terje Elias
 
Hinnainfo
Tulumaksutagastus füüsilisest isikust maksjaleJah
 
Täiendusõppeprogramm on seotud
 
Sihtrühm
 
Õppekava rühmToiduainete töötlemine
Eesmärk
 
ÕpiväljundidKoolituse läbinud on saanud ülevaate:
- lindude tapaeelse ja järgse kontrolli teostamisest;
- tapamajas tuvastavatest kanadel esinevatest patoloogiatest;
- tapajärgse kontrolli otsuste tegemisest;
- töötajate hügieeni põhinõuetest;
- linnuliha kaudu levivatest toidupatogeenidest.
 
SisuTeemaMaht tundidesÕppejõud
Kana tapaeelne ja tapajärgne kontroll
Kana patoloogiad
Töötajate hügieen
Linnuliha kaudu levivad toidupatogeenid
4Terje Elias
 
Õppematerjalid
 
Nõuded lõpetamiseks
 
Väljastatav dokumenttõend
 
Kursus toimub, kui osalejaid on vähemalt10
Registreerumise lisainfo
Eesti Maaülikooli infosüsteemid. Leht koostatud 01.10.2020 15:07