AU.503 Liha ja lihatoodete hügieen ja ohutusAbi
Pealehele
 
Toimumisaeg03.05.2017
Maht8 akadeemilist tundi (8 tundi auditoorset), 0,25 EAP
ToimumiskohtSaare maakond
Toimumiskoha info
Õppekeskkonna kirjeldus
Toimumise ajakava ja lisainfo
 
Õppetöö vormauditoorne õpe
Õppekeeleesti keel
ÕppejõudNimiÕppejõu kvalifikatsiooni või õpi- või töökogemuse kirjeldus
Mati Roasto
 
Hinnainfo
Tulumaksutagastus füüsilisest isikust maksjaleJah
 
Täiendusõppeprogramm on seotud
 
Sihtrühm
Maksimaalne osalejate arv24
 
Õppekava rühmToiduainete töötlemine
Eesmärk
 
ÕpiväljundidKoolitusel osalenu on omandanud teadmised liha ja lihatoodetega kaasnevatest ohtudest, toiduohutuse tagamisest, säilimisaja määramise põhimõtetest.
 
SisuTeemaMaht tundidesÕppejõud
Liha ja lihatoodetega üle kanduvad toidupatogeenid;
Liha riknemine ja selle kontroll;
Inimtoiduks kõlblik ja mitte kõlblik liha;
Liha ja lihatoodete hügieenilise töötlemise alused k.a. käitleja isiklik hügieen;
Rümpadelt proovide võtmise põhimõtted;
Liha ja lihatoodete säilimisaja määramise põhimõtted.
8Mati Roasto
 
Nõuded lõpetamiseks
 
Väljastatav dokumenttõend
 
Kursus toimub, kui osalejaid on vähemalt15
Registreerumise tähtaeg26.04.2017
Registreerumise lisainfo
Piirarv on täis
Eesti Maaülikooli infosüsteemid. Leht koostatud 12.12.2019 18:18