| | | | |
| | | | |
| | | | |
| | | | |
|
Toimumisaeg | 03.05.2017 |
Maht | 8 akadeemilist tundi (8 tundi auditoorset), 0,25 EAP |
Toimumiskoht | Saare maakond |
Toimumiskoha info | Meri Spa Hotell Pargi 16, Kuressaare |
Õppekeskkonna kirjeldus | Õppetöö toimub koolituse läbiviimiseks sobivates õpperuumides, mis on varustatud vajaliku õppetehnikaga ja vastavad tervisekaitse- ja ohutusnõuetele. |
Toimumise ajakava ja lisainfo | Ajakava: 9.00 - 10.30 õppetöö 10.30 - 10.45 paus 10.45 - 12.15 õppetöö 12.15 - 12.45 paus 12.45 - 14.15 õppetöö 14.15 - 14.30 paus 14.30 - 16.00 õppetöö |
|
Õppevorm | lähiõpe |
Õppekeel | eesti keel |
Õppejõud | Nimi | Õppejõu kvalifikatsiooni või õpi- või töökogemuse kirjeldus |
| Mati Roasto | professor, dr (vet-med) |
|
Hinnainfo | Tegemist on Eesti maaelu arengukava 2014 - 2020 ühise põllumajanduspoliitika kohase maaelu arengu teadmussiirde ja teavituse toetusega (meede 1) Saare maakonnas - sihtrühmale on osalemine tasuta.
Antud koolitustegevuses osalemine on osaleja jaoks vähese tähtsusega abi summas 65 eurot. |
Tulumaksutagastus füüsilisest isikust maksjale | Jah |
|
Täiendusõppeprogramm on seotud | õppekava Toiduainete tehnoloogia (455) mooduli Lihatehnoloogia valikmoodul (35 EAP) õpiväljunditega |
|
Sihtrühm | Koolituse sihtrühm on Saaremaa põllumajandustoodete tootmise või töötlemise, põllumajandusmaa hooldamise, põllumajandustoodetest mittepõllumajandustoodete töötlemise või metsa majandamisega tegelev füüsilisest isikust ettevõtja ja tema töötaja ning eraõigusliku juriidilise isiku osanik, aktsionär, liige, juhtorgani liige ja tema töötaja. NB! Tegemist on Eesti maaelu arengukava 2014 - 2020 ühise põllumajanduspoliitika kohase maaelu arengu teadmussiirde ja teavituse toetusega (meede 1) Saare maakonnas - see tähendab, et koolituse lõppkasusaajad peavad olema Saaremaa põllumajandustootjad ja töötlejad. |
Maksimaalne osalejate arv | 24 |
|
Õppekava rühm | Toiduainete töötlemine |
Eesmärk | Teadvustada tootjatele lihatoodete ohutuse tagamise olulisust . |
|
Õpiväljundid | Koolitusel osalenu on omandanud teadmised liha ja lihatoodetega kaasnevatest ohtudest, toiduohutuse tagamisest, säilimisaja määramise põhimõtetest. |
|
Sisu | Teema | Maht tundides | Õppejõud |
| Liha ja lihatoodetega üle kanduvad toidupatogeenid; Liha riknemine ja selle kontroll; Inimtoiduks kõlblik ja mitte kõlblik liha; Liha ja lihatoodete hügieenilise töötlemise alused k.a. käitleja isiklik hügieen; Rümpadelt proovide võtmise põhimõtted; Liha ja lihatoodete säilimisaja määramise põhimõtted. | 8 | Mati Roasto |
|
Nõuded lõpetamiseks | Osalemine õppetöös |
|
Väljastatav dokument | tõend |
|
Kursus toimub, kui osalejaid on vähemalt | 15 |
Registreerumise tähtaeg | 26.04.2017 |
Registreerumise lisainfo | Registreerumiseks peab isik kuuluma sihtrühma!
Koolituse sihtrühm on põllumajandustootjad ja töötlejad Saare maakonnas
NB! Tegemist on Eesti maaelu arengukava 2014 - 2020 ühise põllumajanduspoliitika kohase maaelu arengu teadmussiirde ja teavituse toetusega (meede 1) Saare maakonnas - see tähendab, et koolituse lõppkasusaajad peavad olema Saaremaa põllumajandustootjad ja töötlejad.
Registreerumine kestab kuni registreerumisaja lõpuni, juhul kui grupp täitub varem, siis grupi täitumiseni. Juhul, kui grupp ei täitu, jääb koolitus ära ja registreerunuid teavitatakse. |
|
Piirarv on täis |