AU.505 Kala ja kalatoodete hügieen ja ohutusAbi
Pealehele
 
Toimumisaeg20.06.2017
Maht7 akadeemilist tundi (7 tundi auditoorset), 0,25 EAP
ToimumiskohtHarju maakond
Toimumiskoha info
Õppekeskkonna kirjeldus
Toimumise ajakava ja lisainfo
 
Õppevormlähiõpe
Õppekeeleesti keel
ÕppejõudNimiÕppejõu kvalifikatsiooni või õpi- või töökogemuse kirjeldus
Mati Roasto
 
Hinnainfo
Tulumaksutagastus füüsilisest isikust maksjaleJah
 
Täiendusõppeprogramm on seotud
 
Sihtrühm
 
Eesmärk
 
Õpingute alustamise tingimused
 
ÕpiväljundidKoolitusel osalenu on saanud ülevaate kalakäitlemisega seonduvatest olulisematest patogeenidest ning keemilistest ohtudest; on tutvunud tootmiskeskkonnast proovide võtmise üldpõhimõtetega ja L. monocytogenes osas proovide võtmisega.
 
SisuTeemaMaht tundidesÕppejõud
- Kala ja kalatoodetega seonduvad olulised mikrobioloogilised ja keemilised ohud;
- Riknemist põhjustav mikrofloora ning riknemise pidurdamise võimalused;
- Riikliku toiduohutusalase seadusandluse ja enesekontrolli põhinõuete tagamine käitlemisettevõttes;
- Proovide (k.a. L. monocytogenes suhtes) võtmine ning tulemuste tõlgendamine;
- Kala ja kalatoodete säilimisaegade määramine.
7Mati Roasto
 
Nõuded lõpetamiseks
 
Väljastatav dokumenttõend
 
Kursus toimub, kui osalejaid on vähemalt15
Registreerumise tähtaeg06.06.2017
Registreerumise lisainfo
Registreerumine on lõppenud
Eesti Maaülikooli infosüsteemid. Leht koostatud 10.12.2024 08:06