AU.522 Toidu pakendamine, toiduohutuse tagamine ja toidualase teabe esitamine tarbijaleAbi
Pealehele
 
Toimumisaeg -
Maht7 akadeemilist tundi (7 tundi auditoorset), 0,25 EAP
ToimumiskohtTartu linn
Toimumiskoha info
Õppekeskkonna kirjeldus
Toimumise ajakava ja lisainfo
 
Õppetöö vormauditoorne õpe
Õppekeeleesti keel
ÕppejõudNimiÕppejõu kvalifikatsiooni või õpi- või töökogemuse kirjeldus
Dea Anton
 
Hinnainfo
Tulumaksutagastus füüsilisest isikust maksjaleJah
 
Täiendusõppeprogramm on seotud
 
Sihtrühm
 
Õppekava rühmToiduainete töötlemine
Eesmärk
 
ÕpiväljundidKoolitusel osalenu on tutvunud:
- toidu pakendamise viisidega;
- pakendi disaini ja kujundusega;
- toidu märgistamise seadusandlusega (Euroopa Parlamendi ja nõukogu määrus (EÜ) nr 1169/2011)
ning on kursis pakendatud toidu mikrobioloogilise, füüsikalise ja keemilise ohutusega (lisaained, allergeenid, toiduga kokkupuutuvad materjalid).
 
SisuTeemaMaht tundidesÕppejõud
Toidu pakendamise viisid
Pakendi disain ja kujundus
Toidu märgistamise seadusandlus
Pakendatud toidu mikrobioloogiline, füüsikaline ja keemiline ohutusega (lisaained, allergeenid, toiduga kokkupuutuvad materjalid).
7Dea Anton
 
Nõuded lõpetamiseks
 
Väljastatav dokumenttõend
 
Kursus toimub, kui osalejaid on vähemalt10
Registreerumise lisainfo
Eesti Maaülikooli infosüsteemid. Leht koostatud 01.10.2020 14:45