AU.522 Toidu pakendamine, toiduohutuse tagamine ja toidualase teabe esitamine tarbijaleAbi
Pealehele
 
Toimumisaeg22.09.2017
Maht7 akadeemilist tundi (7 tundi auditoorset), 0,25 EAP
ToimumiskohtTartu linn
Toimumiskoha info
Õppekeskkonna kirjeldus
Toimumise ajakava ja lisainfo
 
Õppetöö vormauditoorne õpe
Õppekeeleesti keel
ÕppejõudNimiÕppejõu kvalifikatsiooni või õpi- või töökogemuse kirjeldus
Dea Anton
 
Hinnainfo
Tulumaksutagastus füüsilisest isikust maksjaleJah
 
Täiendusõppeprogramm on seotud
 
Sihtrühm
Maksimaalne osalejate arv25
 
Õppekava rühmToiduainete töötlemine
Eesmärk
 
Õpingute alustamise tingimused
 
ÕpiväljundidKoolitusel osalenu on tutvunud:
- toidu pakendamise viisidega;
- pakendi disaini ja kujundusega;
- toidu märgistamise seadusandlusega (Euroopa Parlamendi ja nõukogu määrus (EÜ) nr 1169/2011)
ning on kursis pakendatud toidu mikrobioloogilise, füüsikalise ja keemilise ohutusega (lisaained, allergeenid, toiduga kokkupuutuvad materjalid).
 
SisuTeemaMaht tundidesÕppejõud
Toidu pakendamise viisid
Pakendi disain ja kujundus
Toidu märgistamise seadusandlus
Pakendatud toidu mikrobioloogiline, füüsikaline ja keemiline ohutusega (lisaained, allergeenid, toiduga kokkupuutuvad materjalid).

Näiteid lihatööstusest.
7Dea Anton
 
Nõuded lõpetamiseks
 
Väljastatav dokumenttõend
 
Kursus toimub, kui osalejaid on vähemalt12
Registreerumise tähtaeg21.09.2017
Registreerumise lisainfoRegistreerumisega avaldate soovi antud koolitusel osaleda. Enne kui registreerute, palun veenduge, et kuulute sihtrühma (vt. infot eespool).
Registreerumine on avatud kuni registreerumistähtaja lõpuni või kuni grupi täitumiseni.
Koolitus toimub teadmussiirde ja teavituse toetuse - üleriigilise ulatusega tegevused - MAK 2014-2020 meede 1 raames ning on sihtrühmale tasuta.

Koolitus toimub, kui grupp komplekteerub, st. koolitusel osalejaid peab olema vähemalt 12 ning sihtrühma kuuluvaid registreerujaid on vähemalt kahest maakonnast.
Kui grupp ei komplekteeru, siis koolitus ei toimu, registreerunud osaleda soovijaid teavitatakse.
Registreerumine on lõppenud
Eesti Maaülikooli infosüsteemid. Leht koostatud 23.07.2019 02:18