| | | | |
| | | | |
| | | | |
| | | | |
|
Toimumisaeg | - |
Maht | 6 akadeemilist tundi (6 tundi auditoorset), 0,25 EAP |
Toimumiskoht | Tartu linn |
Toimumiskoha info | Eesti Maaülikooli ruumides Tartus või Tellija ruumides. |
Õppekeskkonna kirjeldus | Õppetöö toimub koolituse läbiviimiseks sobivates õpperuumides, mis on varustatud vajaliku õppetehnikaga ja vastavad tervisekaitse- ja ohutusnõuetele. |
Toimumise ajakava ja lisainfo | Koolituse toimumise aeg ja ajakava lepitakse kokku Tellijaga. |
|
Õppevorm | lähiõpe |
Õppekeel | eesti keel |
Õppejõud | Nimi | Õppejõu kvalifikatsiooni või õpi- või töökogemuse kirjeldus |
| Mati Roasto | Eesti Maaülikooli professor, dr (vet-med) veterinaarmeditsiini ja loomakasvatuse instituudi toiduhügieeni ja rahvatervise õppetooli juhataja |
| Terje Elias | PhD (toiduteadus), Eesti Maaülikooli veterinaarmeditsiini ja loomakasvatuse instituudi toiduhügieeni ja rahvatervise õppetooli dotsent |
|
Hinnainfo | Koolitus on tasuline: finanseeritud projektipõhiselt või Tellija poolt |
Tulumaksutagastus füüsilisest isikust maksjale | Jah |
|
Täiendusõppeprogramm on seotud | õppekava Veterinaarmeditsiin (118977) õppeaine VL.0434 Lihainspektsioon (5 EAP) õpiväljunditega |
|
Sihtrühm | Koolituse tellinud ettevõtte töötajad - tapamajade järelvalvetöötajate abilised. |
|
Õppekava rühm | Toiduainete töötlemine |
Eesmärk | Täiendada erialaseks tööks vajalikke teadmisi. |
|
Õpiväljundid | Koolituse õppekava läbimisel on koolitatavad saanud teadmised: - põhiteadmised tapetud loomade (veis, siga, lammas) patoloogiatest ja enamlevinud patoloogilistest leidudest; - tapajärgse kontrolli (veis, siga, lammas) erinõuded; - patogeensete mikroorganismide kontrollmeetmed; - loomade (veis, siga, lammas) tapahügieeni nõuded; - töötajate hügieen. |
|
Sisu | Teema | Maht tundides | Õppejõud |
| Põhiteadmised tapetud loomade (veis, siga, lammas) patoloogiatest ja enamlevinud patoloogilistest leidudest; Tapajärgse kontrolli (veis, siga, lammas) erinõuded; Patogeensete mikroorganismide kontrollmeetmed; Loomade (veis, siga, lammas) tapahügieeni nõuded; Töötajate hügieen | 6 | Mati Roasto, Terje Elias |
|
Nõuded lõpetamiseks | Osalemine õppetöös. |
|
Väljastatav dokument | tõend |
|
Kursus toimub, kui osalejaid on vähemalt | 10 |
Registreerumise lisainfo | Koolituse tellimiseks võta ühendust: Eesti Maaülikooli avatud ülikool Fr. R. Kreutzwaldi 56/1 (Tehnikamaja) 51006 Tartu tel 731 3174, 731 3275, 731 3175 e-post: avayl@emu.ee http://avatudylikool.emu.ee |
|
|