AU.538 Allergeeniohje toidukäitlemisettevõtte enesekontrolliplaanisAbi
Pealehele
 
Toimumisaeg12.10.2018
Maht6 akadeemilist tundi (6 tundi auditoorset), 0,25 EAP
ToimumiskohtTartu linn
Toimumiskoha info
Õppekeskkonna kirjeldus
Toimumise ajakava ja lisainfo
 
Õppetöö vormauditoorne õpe
Õppekeeleesti keel
ÕppejõudNimiÕppejõu kvalifikatsiooni või õpi- või töökogemuse kirjeldus
Katrin Laikoja
 
Hinnainfo
Tulumaksutagastus füüsilisest isikust maksjaleJah
 
Täiendusõppeprogramm on seotud
 
Sihtrühm
Maksimaalne osalejate arv32
 
Õppekava rühmToiduainete töötlemine
Eesmärk
 
Õpingute alustamise tingimused
 
Õpiväljundidkoolitusel osalenu
- teab mõisteid allergeen, allergia, toiduallergia, toidutalumatus, toiduallergeenid, ristkontakt;
- tunneb õigusaktidest tulenevaid kohustusi toidukäitlejatele, sh märgistamisele;
- oskab kajastada allergeenidega seonduvat enesekontrolliplaanis, sh HACCP plaanis ning rakendada ohutusabinõusid tootmises;
- teab vigu allergeenide käitlemisel ning oskab neid ennetada.
 
SisuTeemaMaht tundidesÕppejõud
- mõisted (allergeen, allergia, toiduallergia, toidutalumatus, toiduallergeenid, ristkontakt);
- toiduallergia ja tsöliaakia esinemisest Eestis;
- õigusaktidest tulenevad kohustused toidukäitlejatele, sh märgistamine (määrus
1169/2011, PõM määrus 24, vead märgistamisel, RASFF);
- allergeenid enesekontrolliplaanis, sh HACCP plaanis;
- allergeenide juhtimine ettevõttes;
- vead käitlemisel, ennetamine.
6Katrin Laikoja
 
Õppematerjalid
 
Nõuded lõpetamiseks
 
Väljastatav dokumenttõend
 
Kursus toimub, kui osalejaid on vähemalt10
Registreerumise lisainfoRegistreerumisega avaldate soovi osaleda käesoleval koolitusel. Enne registreerumist palume veenduda, et kuulute sihtrühma.
Registreerumine on lõppenud
Eesti Maaülikooli infosüsteemid. Leht koostatud 17.10.2018 06:57