AU.565 HACCP-põhise enesekontrollisüsteemi verifitseerimineAbi
Pealehele
 
Toimumisaeg19.01.2018
Maht8 akadeemilist tundi (8 tundi auditoorset), 0,25 EAP
ToimumiskohtTartu linn
Toimumiskoha info
Õppekeskkonna kirjeldus
Toimumise ajakava ja lisainfo
 
Õppevormlähiõpe
Õppekeeleesti keel
ÕppejõudNimiÕppejõu kvalifikatsiooni või õpi- või töökogemuse kirjeldus
Mati Roasto
Katrin Laikoja
 
Hinnainfo
Tulumaksutagastus füüsilisest isikust maksjaleEi
 
Sihtrühm
Maksimaalne osalejate arv31
 
Õppekava rühmToiduainete töötlemine
Eesmärk
 
ÕpiväljundidKoolituse läbinu mõistab enesekontrollikohustust, tunneb HACCP 7 põhimõtet ja 12 etappi, enesekontrollisüsteemi verifitseerimise ja valideerimine tegevusi, oskab ette valmistada ja läbi viia enesekontrollisüsteemi auditit ja järeltegevusi, tunneb säilimisaegade määramise põhimõtteid ning oskab tõendada toidu ohutust ja sanitatsiooni efektiivsust.
 
SisuTeemaMaht tundidesÕppejõud
Enesekontrollisüsteem kui toidukäitleja kohustus
HACCP 7 põhimõtet ja 12 etappi
Verifitseerimine ja valideerimine
Euroopa Komisjoni juhend eeltingimuste ja HACCP kohta
Enesekontrollisüsteemi audit verifitseerimismeetodina
Säilimisaegade õigsuse tõendamine
Toiduohutuse verifitseerimine Listeria monocytogenes näitel
Sanitatsiooni efektiivsuse tõendamine (pindade puhtus nii mikroobide kui allergeenide suhtes)
8Mati Roasto, Katrin Laikoja
 
Nõuded lõpetamiseks
Õpiväljundite saavutatuse hindamise viisMitteeristav
Hindamismeetodid
Hindamiskriteeriumid
 
Väljastatav dokumenttunnistus
 
Kursus toimub, kui osalejaid on vähemalt1
Piirarv on täis
Eesti Maaülikooli infosüsteemid. Leht koostatud 03.07.2025 06:38