AU.593 Põllumajandussaaduste töötlemine konsulendile: lihatoodete väiketöötlemineAbi
Pealehele
 
Toimumisaeg11.10.2018 - 12.10.2018
Maht16 akadeemilist tundi (8 tundi auditoorset, 8 tundi praktikat), 0,5 EAP
ToimumiskohtTartu linn
Toimumiskoha info
Õppekeskkonna kirjeldus
Toimumise ajakava ja lisainfo
 
Õppevormlähiõpe
Õppekeeleesti keel
ÕppejõudNimiÕppejõu kvalifikatsiooni või õpi- või töökogemuse kirjeldus
Riina Soidla
Kristi Kerner
Marek Tepper
 
Hinnainfo
Tulumaksutagastus füüsilisest isikust maksjaleEi
 
Sihtrühm
Maksimaalne osalejate arv12
 
Õppekava rühmToiduainete töötlemine
Eesmärk
 
Õpingute alustamise tingimused
 
ÕpiväljundidKoolitusel osalenu teab:
- peamisi toodete tüüpe ning tootearenduse võimalusi lihatoodete väiketöötlemises;
- millised on peamised tehnoloogilised protsessid ning vajadused ruumide, seadmete, materjalide ja tööjõu osas;
- millised on tootmise alustamiseks vajalikud teadmised ja praktilised oskused ning allikad ja võimalused nende teadmiste ja kogemuste omandamiseks;
- peamisi riskifaktoreid, mis on nt seotud toorainega, toiduohutusega, tööohutusega jm;
- peamisi turge ja turustamisvõimalusi.
 
SisuTeemaMaht tundidesÕppejõud
Lihaturu ülevaade
Liha kui tooraine ja seda mõjutavad tegurid
Lihatoodete klassifikatsioon
Värske liha käitlemine (lihavalmistised, lihalõikus, pakendamine jne)
Lihalõikus. Liha hinna kalkulatsioon ja hinda mõjutavad tegurid, lihavalmistised
Vorsti- ja suitsulihatoodete tehnoloogia: tooraine ettevalmistamine
Vorstide valmistamise praktilised tööd
Lihatoodete sensoorne analüüs
16Riina Soidla, Kristi Kerner, Marek Tepper
 
Õppematerjalid
 
Nõuded lõpetamiseks
Õpiväljundite saavutatuse hindamise viisMitteeristav
Hindamismeetodid
Hindamiskriteeriumid
 
Väljastatav dokumenttunnistus
 
Kursus toimub, kui osalejaid on vähemalt5
Registreerumise tähtaeg08.10.2018
Registreerumise lisainfo
Registreerumine on lõppenud
Eesti Maaülikooli infosüsteemid. Leht koostatud 02.12.2022 01:46