AU.607 Listeria monocytogenes toidupatogeeninaAbi
Pealehele
 
Toimumisaeg01.03.2019
Maht6 akadeemilist tundi (6 tundi auditoorset), 0,25 EAP
ToimumiskohtTartu linn
Toimumiskoha info
Õppekeskkonna kirjeldus
Toimumise ajakava ja lisainfo
 
Õppetöö vormauditoorne õpe
Õppekeeleesti keel
ÕppejõudNimiÕppejõu kvalifikatsiooni või õpi- või töökogemuse kirjeldus
Mati Roasto
 
Hinnainfo
Tulumaksutagastus füüsilisest isikust maksjaleJah
 
Täiendusõppeprogramm on seotud
 
Sihtrühm
Maksimaalne osalejate arv33
 
Õppekava rühmToiduainete töötlemine
Eesmärk
 
ÕpiväljundidKoolitusel osalenu:
- on saanud põhjaliku ülevaate L. monocytogenes'e olulisusest tootmishügieeni ja toiduohutust mõjutava faktorina;
- teab L. monocytogenes'e peamisi ohje- ning ennetamise meetmeid;
- tunneb L. monocytogenes'e suhtes tootmishügieeniproovide võtmise meetodeid ning oskab neid rakendada ja hinnata;
- on teadlik L. monocytogenes'e suhtes kestvuskatsete tegemise põhimõtetest, analüüsimeetoditest ning oskab analüüside tulemusi hinnata.
 
SisuTeemaMaht tundidesÕppejõud
L. monocytogenes toidupatogeenina
L. monocytogenes haiguspuhangute näiteid
L. monocytogenes ohjemeetmed
L. monocytogenes'e suhtes proovide võtmine
Laboratoorsete analüüsitulemuste tõlgendamine
L. monocytogenes probleemide ennetamine
6Mati Roasto
 
Nõuded lõpetamiseks
 
Väljastatav dokumenttõend
 
Kursus toimub, kui osalejaid on vähemalt10
Registreerumise lisainfo
Registreerumine on lõppenud
Eesti Maaülikooli infosüsteemid. Leht koostatud 12.12.2019 19:25