AU.608 Laboriteemaline koolitus: Mikrobiolooglised meetodid, toidu mikrobioloogiaAbi
Pealehele
 
Toimumisaeg07.12.2018
Maht6 akadeemilist tundi (6 tundi auditoorset), 0,25 EAP
ToimumiskohtTartu linn
Toimumiskoha info
Õppekeskkonna kirjeldus
Toimumise ajakava ja lisainfo
 
Õppetöö vormauditoorne õpe
Õppekeeleesti keel
ÕppejõudNimiÕppejõu kvalifikatsiooni või õpi- või töökogemuse kirjeldus
Mati Roasto
Marika Urke
 
Hinnainfo
Tulumaksutagastus füüsilisest isikust maksjaleEi
 
Sihtrühm
Maksimaalne osalejate arv23
 
Õppekava rühmToiduainete töötlemine
Eesmärk
 
ÕpiväljundidKoolitusel osalenu:
- on saanud ülevaate mikrobioloogilistest meetoditest ning nõudmistest EL-is;
- saab ülevaate ISO standarditest laboritele;
- tunneb metoodikate valiku põhimõtted (k.a. kiirmeetodid);
- on teadlik toidu säilimisaja määramise põhimõtetest ning selle seosest proovide võtmise ja laboratoorsete analüüside valikuga;
- tunneb L. monocytogenes' e suhtes valmistoitude kestvuskatsete tegemise põhimõtteid ning oskab laboratoorsete analüüside tulemusi hinnata.
 
SisuTeemaMaht tundidesÕppejõud
Mikrobioloogilised meetodid ning nõudmised EL-is
ISO Standardid laboritele
Metoodikate valiku põhimõtted (k.a. kiirmeetodid)
3Marika Urke
Toidu mikrobioloogia ja säilimisajad
Valmistoitude kestvuskatsed L. monocytogenes'e suhtes
Proovide võtmise põhimõtted seoses kestvuskatsetega
Laboratoorsete analüüside tulemuste hindamine
3Mati Roasto
 
Nõuded lõpetamiseks
 
Väljastatav dokumenttõend
 
Kursus toimub, kui osalejaid on vähemalt1
Piirarv on täis
Eesti Maaülikooli infosüsteemid. Leht koostatud 23.08.2019 05:58