AU.610 Toidu mikrobioloogilise ohutuse ja kvaliteedi tagamineAbi
Pealehele
 
Toimumisaeg26.04.2019
Maht6 akadeemilist tundi (6 tundi auditoorset), 0,25 EAP
ToimumiskohtTartu linn
Toimumiskoha info
Õppekeskkonna kirjeldus
Toimumise ajakava ja lisainfo
 
Õppevormlähiõpe
Õppekeeleesti keel
ÕppejõudNimiÕppejõu kvalifikatsiooni või õpi- või töökogemuse kirjeldus
Mati Roasto
 
Hind (ei lisandu käibemaksu)70 eurot
Tulumaksutagastus füüsilisest isikust maksjaleJah
 
Täiendusõppeprogramm on seotud
 
Sihtrühm
 
Õppekava rühmToiduainete töötlemine
Eesmärk
 
ÕpiväljundidKoolitusel osalenu:
- tunneb toidu mikrobioloogia valdkonda paremini ning oskab koolitusel saadud teadmisi praktikas rakendada;
- teab olulisi toidupatogeene ning nende ohjamise võimalusi;
- teab toidu mikrobioloogilise riknemise põhjuseid ning seonduvaid mikroorganisme;
- tunneb indikaatormikroorganisme ning mõistab nende määramise kasutamise võimalusi;
- mõistab toidu kvaliteedi ja -ohutuse kriteeriume ja piirväärtusi.
 
SisuTeemaMaht tundidesÕppejõud
Toiduainete mikrobioloogia valdkond ja selle olulisus;
Mikroobide maailma mitmekesisus;
Toidu mikroorganismide grupeerimine;
Toidu mikrobioloogiline ohutus;
Toidu mikrobioloogiline riknemine;
Mikrobioloogilised toiduohutuskriteeriumid ning seonduvad proovivõtuplaanid;
Indikaatormikroorganismid ning nende tähendus;
Toidu tootmisprotsessi hügieenikriteeriumid;
Toidu mikrobioloogilised piirväärtused.
6Mati Roasto
 
Õppematerjalid
 
Nõuded lõpetamiseks
 
Väljastatav dokumenttõend
 
Kursus toimub, kui osalejaid on vähemalt10
Registreerumise lisainfo
Registreerumine on lõppenud
Eesti Maaülikooli infosüsteemid. Leht koostatud 07.10.2024 16:25