AU.610 Toidu mikrobioloogilise ohutuse ja kvaliteedi tagamineAbi
Pealehele
 
Toimumisaeg26.04.2019
Maht6 akadeemilist tundi (6 tundi auditoorset), 0,25 EAP
ToimumiskohtTartu linn
Toimumiskoha info
Õppekeskkonna kirjeldus
Toimumise ajakava ja lisainfo
 
Õppetöö vormauditoorne õpe
Õppekeeleesti keel
ÕppejõudNimiÕppejõu kvalifikatsiooni või õpi- või töökogemuse kirjeldus
Mati Roasto
 
Hind (ei lisandu käibemaksu)70 eurot
Tulumaksutagastus füüsilisest isikust maksjaleJah
 
Täiendusõppeprogramm on seotud
 
Sihtrühm
 
Õppekava rühmToiduainete töötlemine
Eesmärk
 
ÕpiväljundidKoolitusel osalenu:
- tunneb toidu mikrobioloogia valdkonda paremini ning oskab koolitusel saadud teadmisi praktikas rakendada;
- teab olulisi toidupatogeene ning nende ohjamise võimalusi;
- teab toidu mikrobioloogilise riknemise põhjuseid ning seonduvaid mikroorganisme;
- tunneb indikaatormikroorganisme ning mõistab nende määramise kasutamise võimalusi;
- mõistab toidu kvaliteedi ja -ohutuse kriteeriume ja piirväärtusi.
 
SisuTeemaMaht tundidesÕppejõud
Toiduainete mikrobioloogia valdkond ja selle olulisus;
Mikroobide maailma mitmekesisus;
Toidu mikroorganismide grupeerimine;
Toidu mikrobioloogiline ohutus;
Toidu mikrobioloogiline riknemine;
Mikrobioloogilised toiduohutuskriteeriumid ning seonduvad proovivõtuplaanid;
Indikaatormikroorganismid ning nende tähendus;
Toidu tootmisprotsessi hügieenikriteeriumid;
Toidu mikrobioloogilised piirväärtused.
6Mati Roasto
 
Õppematerjalid
 
Nõuded lõpetamiseks
 
Väljastatav dokumenttõend
 
Kursus toimub, kui osalejaid on vähemalt10
Registreerumise lisainfoREGISTREERUMISEGA AVALDATE SOOVI OSALEDA VALITUD KOOLITUSEL!

Registreerumine kestab kuni grupi täitumiseni. Kui grupp on täitunud, saate oma osalemissoovist märku anda Eesti Maaülikooli avatud ülikooli e-posti aadressil: avayl@emu.ee või tel 731 3275.

Kõiki registreerunud saavad koolitusele registreerumisel (registreerumisel märgitud e-kirja aadressil) süsteemi poolt automaatselt saadetava kinnituskirja registreerumise õnnestumise kohta ning enne kursuse algust infokirja. Kui koolitus jääb huviliste vähesuse tõttu ära või lükkub edasi, siis saadetakse kõigile registreerunutele (registreerumisel märgitud e-kirja aadressil) sellekohane teavitus.

Täiendusõppest loobumise korral tuleb koolitusele registreerunul sellest täiendusõppe korraldajat teavitada (kirjalikku taasesitamist võimaldaval viisil) hiljemalt kolm tööpäeva enne koolituse alguskuupäeva. Juhul, kui koolitusele registreerunu teavitab koolituse korraldajat õppimisest loobumisest vähem, kui kolm tööpäeva enne koolituse algust või jätab üldse teavitamata, jääb õppeteenustasu tasumise kohustus jõusse.

NB! Koolituse lõpus saavad kõik lõpetajad koolitusel osalemist kinnitava tõendi.
2019 aasta jaanuarist väljastab maaülikooli avatud ülikool tõendeid ja tunnistusi elektroonilisel kujul, kui koolitusele registreerunu pole avaldanud enne koolituse algust eraldi soovi paberkandjal dokumendiks.
Koolituse lõpetamist kinnitav dokument saadetakse elektrooniliselt koolitusele registreerumisel märgitud e-posti aadressil peale koolituse lõppu.
Eesti Maaülikooli infosüsteemid. Leht koostatud 27.03.2019 05:27