| | | | |
| | | | |
| | | | |
| | | | |
|
Toimumisaeg | 15.02.2019 |
Maht | 6 akadeemilist tundi (6 tundi auditoorset), 0,25 EAP |
Toimumiskoht | Tartu linn |
Toimumiskoha info | Koolitus toimub Eesti Maaülikoolis, Fr. R. Kreutzwaldi 1A, Tartu 51014, ruum 0045. |
Õppekeskkonna kirjeldus | Õppetöö toimub koolituse läbiviimiseks sobivates õpperuumides, mis on varustatud vajaliku õppetehnikaga ja vastavad tervisekaitse- ja ohutusnõuetele. |
Toimumise ajakava ja lisainfo | Koolitus 15.02.2019 algab kell 09:15 ja kestab kuni 15:00.
NB! Osalejate arv on piiratud. Lisainfo saamiseks ja eelregistreerimiseks palume saata e-mail programmi assistendile: liis.volli@emu.ee
Eelregistreerimiseks palume osalejatel saata järgnev informatsioon: ettevõtlusvorm ja nimi; ettevõtlusvaldkond; reg. number; osaleja nimi; osaleja ametikoht; osaleja isikukood; osaleja telefoninumber. |
|
Õppevorm | lähiõpe |
Õppekeel | eesti keel |
Õppejõud | Nimi | Õppejõu kvalifikatsiooni või õpi- või töökogemuse kirjeldus |
| Rando Värnik | Eesti Maaülikooli Majandus- ja sotsiaalinstituudi professor |
| Kalle Kits | Mudasilla Talu tegevjuht |
|
Hinnainfo | Tasuta |
Tulumaksutagastus füüsilisest isikust maksjale | Ei |
|
Sihtrühm | Täienduskoolitusest võib osa võtta põllumajandustoodete tootmise, töötlemise või turustamisega, põllumajandusmaa hooldamisega, põllumajandustoodetest mittepõllumajandustoodete töötlemisega, sealhulgas toidu valmistamise või töötlemisega, või metsa majandamisega seotud või nimetatud tegevusega tegelev füüsilisest isikust ettevõtja ja tema töötaja, eraõigusliku juriidilise isiku osanik, aktsionär, liige, juhtorgani liige ja tema töötaja, metsa majandamisega tegelev füüsiline isik ja toidu valmistamise või töötlemisega tegelev avalik-õiguslik juriidilise isiku juhtorgani liige või töötaja. |
|
Õppekava rühm | Juhtimine ja haldus |
Eesmärk | Koolituse tulemusel suurenevad õppija teadmised riskijuhtimisest põllumajanduses. |
|
Õpingute alustamise tingimused | Osalemine põllumajanduslikus ettevõtluses. |
|
Õpiväljundid | Täienduskoolitusprogrammi läbinud õppija: - mõistab riskide tekkimise võimalusi, ulatust ja leevendusmehhanisme põllumajanduses; - teadvustab riskide maandamise institutsioone ja valikuid; - tunneb riskideks ettevalmistamise võimalusi ühistegevuse arendamisel põllumajanduses. |
|
Sisu | Teema | Maht tundides | Õppejõud |
| 1. Riskide tekkimise võimalused ning nende minimeerimine põllumajanduslikus ühistus. 2. Riskideks ettevalmistumine ning erinevate institutsioonide kaasamine. 3. Riskide mõju vähendamine ühistu liikme ja ühistu kui organisatsiooni poolt. 4. Riskide maandamise võimalused läbi ühistegevuse. 5. Riskijuhtimise vahendid ja võimalused välisriikide näitel. 6. Sobilik riskijuhtimise süsteem Eesti põllumajandussektoris. 7. Ühistegevuse roll globaalsete riskide puhul. | 6 | Rando Värnik, Kalle Kits |
|
Õppematerjalid | Materjalid koostatakse lektorite poolt. |
|
Nõuded lõpetamiseks | Osalemine õppetööl. |
Õpiväljundite saavutatuse hindamise viis | Mitteeristav |
Hindamismeetodid | Osalemine õppetööl. |
Hindamiskriteeriumid | Osalemine õppetööl. |
|
Väljastatav dokument | tõend |
|
Kursus toimub, kui osalejaid on vähemalt | 10 |
Registreerumise tähtaeg | 12.02.2019 |
Registreerumise lisainfo | NB! Osalejate arv on piiratud. Lisainfo saamiseks ja eelregistreerimiseks palume saata e-mail programmi assistendile: liis.volli@emu.ee
Eelregistreerimiseks palume osalejatel saata järgnev informatsioon: ettevõtlusvorm ja nimi; ettevõtlusvaldkond; reg. number; osaleja nimi; osaleja ametikoht; osaleja isikukood; osaleja telefoninumber. |
|
Registreerumine on lõppenud |