| | | | |
| | | | |
| | | | |
| | | | |
|
Toimumisaeg | 12.12.2019 - 13.12.2019 |
Maht | 24 akadeemilist tundi (7 tundi auditoorset, 9 tundi praktikat, 8 tundi iseseisvat tööd), 1 EAP |
Toimumiskoht | Jõgeva maakond |
Toimumiskoha info | Põltsamaa, Kesk 4, Carl Schmidt'i Maja |
Õppekeskkonna kirjeldus | Õppetöö toimub koolituse läbiviimiseks sobivates õpperuumides, mis on varustatud vajaliku õppetehnikaga ja vastavad tervisekaitse- ja ohutusnõuetele. |
Toimumise ajakava ja lisainfo | Kahepäevane koolitus, toimumiskuupäevad on: 12.-13. detsember (N / R )
1. Päev - 12. detsember 2019 9.00 - 9.15 - Tervituskohv 9.15 -10.45 - Õppetöö - Juhtimise ja protsessijuhtimise põhimõisted - Jüri Krusealle, EMÜ 10.45 - 10.55 - Kohvipaus 10.55 - 12.25 - Õppetöö - Juhtimise lihtsa skeemi tuletamine - Jüri Krusealle, EMÜ 12.25 - 13.00 - Lõuna 13.00 - 14.30 - Õppetöö - Tootmislogistika - Aevar Valdas, Grossmark OÜ 14.30 - 14.45 - Kohvipaus 14.45 - 16.15 - Õppetöö - Tootmisprotsesside optimeerimise ettevõttekesksed mudelid - Aevar Valdas, Grossmark OÜ
2. Päev - 13. detsember2019 9.00 - 9.15 - Hommikukohv 9.15 -10.45 - Õppetöö - Uued juhtimisfunktsioonid 21 sajandil - Jüri Krusealle, EMÜ 10.45 - 10.55 - Kohvipaus 10.55 - 12.25 - Õppetöö - Tootmisprotsessi operatiivne planeerimine - Jüri Krusealle, EMÜ 12.25 - 13.00 - Lõuna 13.00 - 14.30 - Õppetöö - Eesti planeeringute süsteem; planeeringute koostamise protsess ja erinevate osapoolte koostöö planeerimisel - Siim Maasikamäe, EMÜ 14.30 - 14.45 - Kohvipaus 14.45 - 16.15 - Õppetöö - Väärtusliku põllumajandusmaa kaitse; maakasutuse planeerimine ja maakorraldus - Siim Maasikamäe, EMÜ |
|
Õppevorm | lähiõpe |
Õppekeel | eesti keel |
Õppejõud | Nimi | Õppejõu kvalifikatsiooni või õpi- või töökogemuse kirjeldus |
| Siim Maasikamäe | dotsent, PhD |
| Jüri Krusealle | külalisõppejõud, PhD |
| Aevar Valdas | lektor, MA Grossmark OÜ tegevjuht |
|
Tulumaksutagastus füüsilisest isikust maksjale | Jah |
|
Täiendusõppeprogramm on seotud | õppekava Ökonoomika ja ettevõtlus (414) õppeaine MS.0356 Strateegiline juhtimine ja turundus (5 EAP) õpiväljunditega |
|
Sihtrühm | Kutset omavad konsulendid. Kutseseaduse alusel ja korras antud konsulendi kutsetunnistuse kehtivuse lõppemisest ei ole möödunud rohkem kui 12 kuud |
Maksimaalne osalejate arv | 13 |
|
Õppekava rühm | Juhtimine ja haldus |
Eesmärk | Koolitusel osaleja on täiendanud oma erialaseid teadmisi järgmistes valdkondades: * tootmisprotsesside juhtimine |
|
Õpiväljundid | Täienduskoolitusprogrammi läbinud õppija: * mõistab protsessipõhise juhtimise põhimõtteid; * tunneb toote, tootmise asukoha ja tootmisprotsessi valiku aluseid; * teab erinevaid planeerimispõhimõtteid ja planeerimisobjekte: ruumiline planeerimine, tootmise agregeeritud planeerimine, tootmisprotsessi operatiivne planeerimine, ajaline ja võimsuse planeerimine, põhitootmisprogrammi planeerimine. |
|
Sisu | Teema | Maht tundides | Õppejõud |
| Protsessipõhise juhtimise põhimõtted.Toote ja tootmise asukoha valiku alused. Tootmisprotsessi planeerimine. Planeeringud ja maakasutuse planeerimine | 24 | Siim Maasikamäe, Jüri Krusealle, Aevar Valdas |
|
Õppematerjalid | Õppematerjalid Moodle e-õppe keskkonnas |
|
Nõuded lõpetamiseks | Koolitus lõpeb arvestusega, milleks on näidisjuhtumi või ülesande grupiviisiline lahendamine.
Edukaks läbimiseks peab osaleja sooritama positiivselt arvestuse, olema osalenud kontaktõppes vähemalt 80%-lises mahus ning olema täitnud iseseisva töö ülesanded. |
Õpiväljundite saavutatuse hindamise viis | Mitteeristav |
Hindamismeetodid | Teadmiste kontroll ja sellega seotud hindamine toimub testide, küsimustike, ülesannete lahendamise või grupitöö esitluse kaudu. |
Hindamiskriteeriumid | Teadmiste kontroll grupitööna loetakse sooritatuks kui grupp on teinud nõuetekohase esitluse. Kodutööde hindamine on mitteeristav, arvestatakse vastavalt nõuetele kodutöö esitamist. Individuaaltöö andnud lektor annab esitatud tööle kirjaliku tagasiside. |
|
Väljastatav dokument | tunnistus |
|
Kursus toimub, kui osalejaid on vähemalt | 10 |
Registreerumise tähtaeg | 03.12.2019 |
|
Piirarv on täis |