| | | | |
| | | | |
| | | | |
| | | | |
|
Toimumisaeg | 13.04.2020 - 31.05.2020 |
Maht | 26 akadeemilist tundi (26 tundi iseseisvat tööd), 1 EAP |
Toimumiskoha info | https://moodle.hitsa.ee/course/view.php?id=26264 |
Õppekeskkonna kirjeldus | Koolitus toimub veebipõhiselt HITSA Moodle keskkonnas. |
Toimumise ajakava ja lisainfo | Veebipõhine koolitus tegevuskava järgi (koolitust saab läbida ka lühema ajaperioodi jooksul nt ühe nädalaga). Koolitusega on võimalik liituda ka peale ametliku alguse kuupäeva. |
|
Õppevorm | veebiõpe |
Õppekeel | eesti keel |
Õppejõud | Nimi | Õppejõu kvalifikatsiooni või õpi- või töökogemuse kirjeldus |
| Kadrin Meremäe | PhD, Eesti Maaülikooli veterinaarmeditsiini ja loomakasvatuse instituudi toiduhügieeni ja rahvatervise õppetooli dotsent Eesti Maaülikooli AASTA ÕPPEJÕUD 2017 |
|
Hind (ei lisandu käibemaksu) | 45 eurot |
Tulumaksutagastus füüsilisest isikust maksjale | Jah |
|
Täiendusõppeprogramm on seotud | õppekava Toiduainete tehnoloogia (100984) mooduli Vabaained (8 EAP) õpiväljunditega |
|
Sihtrühm | Kõik huvilised, kes soovivad täiendada oma teadmisi toiduohutusest koduköögis. |
Maksimaalne osalejate arv | 30 |
|
Õppekava rühm | Hügieen ja töötervishoid, mujal liigitamata |
Eesmärk | Kursus tutvustab toiduohutuse tagamise põhimõtteid koduköögis - mida kodukokana silmas pidada toidu varumisel, valmistamisel, serveerimisel ja säilitamisel nii pereliikmetele kui suuremale rahvahulgale, et toiduohutus oleks tagatud. |
|
Õpiväljundid | Kursuse lõpetanu on teadlik toiduohutuse tagamise põhimõtetest toidu varumisel, valmistamisel, serveerimisel ja säilitamisel ning rakendab toiduohutuse põhitõdesid oma koduköögis. |
|
Sisu | Teema | Maht tundides | Õppejõud |
| Toiduohutuse põhimõtted koduköögis Mikroorganismide roll toiduohutuses Toiduohutuse tagamine toidu varumisel, valmistamisel, serveerimisel ja säilitamisel Kodukoka isiklik hügieen ja hügieeniharjumused koduköögis Ülevaade toidust tingitud haigustest: tekkepõhjused ja ennetamise võimalused Esmaabi toidust tingitud haiguse korral | 26 | Kadrin Meremäe |
|
Nõuded lõpetamiseks | Osalemine veebipõhistes aruteludes ja ülesannete õigeaegne esitamine; eneseanalüüs kursuse lõpus. |
Õpiväljundite saavutatuse hindamise viis | Mitteeristav |
Hindamismeetodid | Testid, tekstide analüüsid |
Hindamiskriteeriumid | Tööde sooritamine nõutud tasemel. Töid on kokku 4, nendest 2 on automaatse tagasisidega testid ning 2 on ülesanded, millele annab õppejõud personaalset tagasisidet. |
|
Väljastatav dokument | tunnistus |
|
Kursus toimub, kui osalejaid on vähemalt | 12 |
Registreerumise lisainfo | REGISTREERUMISEGA AVALDATE SOOVI OSALEDA VALITUD KOOLITUSEL!
Kõiki registreerunud saavad koolitusele registreerumisel (registreerumisel märgitud e-kirja aadressil) süsteemi poolt automaatselt saadetava kinnituskirja registreerumise õnnestumise kohta ning enne kursuse algust infokirja, kus avalikustatakse kursusele sisenemise võti ning selgitatakse kursuse korraldust.
Täiendusõppest loobumise korral tuleb koolitusele registreerunul sellest täiendusõppe korraldajat teavitada (kirjalikku taasesitamist võimaldaval viisil) hiljemalt kolm tööpäeva enne koolituse alguskuupäeva. Juhul, kui koolitusele registreerunu teavitab koolituse korraldajat õppimisest loobumisest vähem, kui kolm tööpäeva enne koolituse algust või jätab üldse teavitamata, jääb õppeteenustasu tasumise kohustus jõusse.
NB! Koolituse lõpus saavad kõik lõpetajad koolitusel osalemist kinnitava digitaalse tunnistuse, mis saadetakse elektrooniliselt koolitusele registreerumisel märgitud e-kirja aadressil. |
|
Registreerumine on lõppenud |