AU.72 ToiduhügieenAbi
Pealehele
 
Toimumisaeg30.09.2016
Maht6 akadeemilist tundi, 0,25 EAP
ToimumiskohtTartu linn
Toimumiskoha info
Õppekeskkonna kirjeldus
Toimumise ajakava ja lisainfo
 
Õppevormlähiõpe
Õppekeeleesti keel
ÕppejõudNimiÕppejõu kvalifikatsiooni või õpi- või töökogemuse kirjeldus
Katrin Laikoja
 
Hind (ei lisandu käibemaksu)30 eurot
Hinnainfo
Tulumaksutagastus füüsilisest isikust maksjaleJah
 
Täiendusõppeprogramm on seotud
 
Sihtrühm
Maksimaalne osalejate arv30
 
Õppekava rühmToiduainete töötlemine
Eesmärk
 
Õpiväljundidkoolitusel osalenu teab toiduhügieeni põhimõtteid, toitu käsitlevaid õigusakte, toitainete kaudu levivaid haigusi, toidu säilitamise viise, enesekontrolli põhimõtteid, toitu käsitleva töötaja kohustusi ja vastutust.
 
SisuTeemaMaht tundidesÕppejõud
- toitu käsitlevad õigusaktid;
- toiduhügieeni põhimõtted;
- mikroorganismid ja nende kasvu ja paljunemist mõjutavad tegurid;
- toiduainete kaudu levivad haigused, toidumürgistused ja -infektsioonid;
- toidu füüsikaline, keemiline ja mikrobioloogiline saastumine ja selle vältimine;
- toidu säilitamise viisid ja tingimused ning temperatuuri kontroll;
- puhastamine, desinfitseerimine;
- isiklik hügieen;
- enesekontrolli põhimõtted;
- toitu käsitleva töötaja kohustused ja vastutus.
6Katrin Laikoja
 
Nõuded lõpetamiseks
Õpiväljundite saavutatuse hindamise viisMitteeristav
 
Väljastatav dokumenttunnistus
 
Kursus toimub, kui osalejaid on vähemalt15
Registreerumise tähtaeg27.09.2016
Registreerumise lisainfo
Registreerumine on lõppenud
Eesti Maaülikooli infosüsteemid. Leht koostatud 15.05.2025 10:00