| | | | |
| | | | |
| | | | |
| | | | |
|
Toimumisaeg | 30.09.2016 |
Maht | 6 akadeemilist tundi, 0,25 EAP |
Toimumiskoht | Tartu linn |
Toimumiskoha info | Eesti Maaülikoolis, Kreutzwaldi 56/1, III korrus, ruum A303 |
Õppekeskkonna kirjeldus | Õppetöö toimub koolituse läbiviimiseks sobivates õpperuumides, mis on varustatud vajaliku õppetehnikaga ja vastavad tervisekaitse- ja ohutusnõuetele. |
Toimumise ajakava ja lisainfo | Ajakava 10.00 - 11.30 õppetöö 11.30 - 11.45 paus 11.45 - 13.15 õppetöö 13.15 - 13.45 paus 13.45 - 15.15 õppetöö |
|
Õppevorm | lähiõpe |
Õppekeel | eesti keel |
Õppejõud | Nimi | Õppejõu kvalifikatsiooni või õpi- või töökogemuse kirjeldus |
| Katrin Laikoja | |
|
Hind (ei lisandu käibemaksu) | 30 eurot |
Hinnainfo | Õppeteenustasu 30 eurot
NB! Teavitame Teid
Täiendusõppijaks arvamise aluseks on osaleda soovija kirjalikku taasesitamist võimaldavas vormis registreerumine vastavale täiendusõppele.
Täiendusõppest loobumise korral teavitada kirjalikku taasesitamist võimaldaval viisil täiendusõppe korraldajat hiljemalt kolm tööpäeva enne õppe alguskuupäeva, vastasel juhul jääb arve tasumise kohustus jõusse. |
Tulumaksutagastus füüsilisest isikust maksjale | Jah |
|
Täiendusõppeprogramm on seotud | õppekava Veterinaarmeditsiin (118977) õppeaine VL.1168 Toidu- ja tootmishügieen (6 EAP) õpiväljunditega |
|
Sihtrühm | toidukäitlejad |
Maksimaalne osalejate arv | 30 |
|
Õppekava rühm | Toiduainete töötlemine |
Eesmärk | Omandada teadmised toiduhügieeni põhimõtetest ja toidu käitlemisega seotud kohustustest ja vastutusest. |
|
Õpiväljundid | koolitusel osalenu teab toiduhügieeni põhimõtteid, toitu käsitlevaid õigusakte, toitainete kaudu levivaid haigusi, toidu säilitamise viise, enesekontrolli põhimõtteid, toitu käsitleva töötaja kohustusi ja vastutust. |
|
Sisu | Teema | Maht tundides | Õppejõud |
| - toitu käsitlevad õigusaktid; - toiduhügieeni põhimõtted; - mikroorganismid ja nende kasvu ja paljunemist mõjutavad tegurid; - toiduainete kaudu levivad haigused, toidumürgistused ja -infektsioonid; - toidu füüsikaline, keemiline ja mikrobioloogiline saastumine ja selle vältimine; - toidu säilitamise viisid ja tingimused ning temperatuuri kontroll; - puhastamine, desinfitseerimine; - isiklik hügieen; - enesekontrolli põhimõtted; - toitu käsitleva töötaja kohustused ja vastutus. | 6 | Katrin Laikoja |
|
Nõuded lõpetamiseks | arvestuse sooritamine |
Õpiväljundite saavutatuse hindamise viis | Mitteeristav |
|
Väljastatav dokument | tunnistus |
|
Kursus toimub, kui osalejaid on vähemalt | 15 |
Registreerumise tähtaeg | 27.09.2016 |
Registreerumise lisainfo | Vajalik eelregistreerumine
NB! Teavitame Teid
Täiendusõppijaks arvamise aluseks on osaleda soovija kirjalikku taasesitamist võimaldavas vormis registreerumine vastavale täiendusõppele.
Täiendusõppest loobumise korral teavitada kirjalikku taasesitamist võimaldaval viisil täiendusõppe korraldajat hiljemalt kolm tööpäeva enne õppe alguskuupäeva, vastasel juhul jääb arve tasumise kohustus jõusse. |
|
Registreerumine on lõppenud |