AU.478 Toidukäitlemisettevõtte enesekontrollisüsteemi loomineAbi
Pealehele
 
Toimumisaeg02.09.2016
Maht7 akadeemilist tundi, 0,25 EAP
ToimumiskohtTartu linn
Toimumiskoha info
Õppekeskkonna kirjeldus
Toimumise ajakava ja lisainfo
 
Õppevormlähiõpe
Õppekeeleesti keel
ÕppejõudNimiÕppejõu kvalifikatsiooni või õpi- või töökogemuse kirjeldus
Katrin Laikoja
 
Tulumaksutagastus füüsilisest isikust maksjaleJah
 
Täiendusõppeprogramm on seotud
 
Sihtrühm
Maksimaalne osalejate arv24
 
Õppekava rühmToiduainete töötlemine
Eesmärk
 
ÕpiväljundidOsalenu on tutvunud teemadega:
mõisted: enesekontroll, -plaan ja -süsteem;
enesekontrolliplaani koostamine;
eeltingimusprogrammide väljatöötamine;
HACCP põhimõtted (ohtude analüüs; kriitiliste kontrollpunktide, seire, kriitiliste piiride ja korrigeerivate tegevuste määramine);
enesekontrolli tõendustegevused, dokumenteerimine ja ajakohastamine.
 
SisuTeemaMaht tundidesÕppejõud
Mõisted: enesekontroll, -plaan ja -süsteem;
enesekontrolliplaani koostamine;
eeltingimusprogrammide väljatöötamine;
HACCP põhimõtted (ohtude analüüs; kriitiliste kontrollpunktide, seire, kriitiliste piiride ja korrigeerivate tegevuste määramine);
enesekontrolli tõendustegevused, dokumenteerimine ja ajakohastamine.
7
 
Nõuded lõpetamiseks
 
Väljastatav dokumenttõend
 
Kursus toimub, kui osalejaid on vähemalt20
Registreerumise tähtaeg22.08.2016
Registreerumise lisainfo
Registreerumine on lõppenud
Eesti Maaülikooli infosüsteemid. Leht koostatud 15.05.2025 10:42