| | | | |
| | | | |
| | | | |
| | | | |
|
Toimumisaeg | 04.11.2016 |
Maht | 7 akadeemilist tundi (7 tundi auditoorset), 0,25 EAP |
Toimumiskoht | Tartu linn |
Toimumiskoha info | Eesti Maaülikool F.R.Kreutzwaldi 56 /1 (tehnikamaja) avatud ülikooli õppeklass A 303 (III korrus), ligipääs tagatud ka ratastooliga
NB! Autoga koolitusele saabujatel palume parkimisel ülikoolilinnkus jälgida liiklust korraldavaid viitasid. |
Õppekeskkonna kirjeldus | Õppetöö toimub koolituse läbiviimiseks sobivates õpperuumides, mis on varustatud vajaliku õppetehnikaga ja vastavad tervisekaitse- ja ohutusnõuetele. |
Toimumise ajakava ja lisainfo | Ajakava 10.00 - 11.30 õppetöö 11.30 - 12.00 paus 12.00 - 13.30 õppetöö 13.30 - 13.45 paus 13.45 - 15.15 õppetöö 15.15 - 15.30 paus 15.30 - 16.15 õppetöö |
|
Õppevorm | lähiõpe |
Õppekeel | eesti keel |
Õppejõud | Nimi | Õppejõu kvalifikatsiooni või õpi- või töökogemuse kirjeldus |
| Katrin Laikoja | vähemalt magistrikraad |
|
Tulumaksutagastus füüsilisest isikust maksjale | Jah |
|
Täiendusõppeprogramm on seotud | õppekava Toiduainete tehnoloogia (100984) mooduli Erialamoodul (99 EAP) õpiväljunditega |
|
Sihtrühm | Toidukäitlemisettevõtete töötajad; Põllumajandustoodetest mittepõllumajandustoodete töötlejad Tartu maakonnas
NB! Tegemist on Eesti maaelu arengukava 2014 - 2020 ühise põllumajanduspoliitika kohase maaelu arengu teadmussiirde ja teavituse toetusega (meede 1) Tartu maakonnas - see tähendab, et koolituse lõppkasusaajad peavad olema Tartumaa põllumajandustoodetest mittepõllumajandustoodete töötlejad.
Teavitame! Põllumajandustoodetest mittepõllumajandustoodete töötlemise teemal korraldatud tegevuses osalemine on vähese tähtsusega abi. |
Maksimaalne osalejate arv | 24 |
|
Õppekava rühm | Toiduainete töötlemine |
Eesmärk | suuta kasutada omandatud teadmisi toiduainetööstuse töökorralduses, tööprotsesside juhtimises ja kontrollis , arvestades toiduohutuse, kvaliteedijuhtimise ja muid olulisi regulatsioone. |
|
Õpiväljundid | osalenu on tutvunud teemadega nõuetekohasuse tõendamine; proovide võtmine ja analüüsimine (jälgitavus, mikrobioloogilised nõuded, märgistus); auditi põhimõtted; eeltingimusprogrammide/heade hügieenitavade auditeerimine; HACCP põhimõtete auditeerimine; kasutuskohasuse tõendamine. |
|
Sisu | Teema | Maht tundides | Õppejõud |
| Nõuetekohasuse tõendamine; proovide võtmine ja analüüsimine (jälgitavus, mikrobioloogilised nõuded, märgistus); auditi põhimõtted; eeltingimusprogrammide/heade hügieenitavade auditeerimine; HACCP põhimõtete auditeerimine; kasutuskohasuse tõendamine; | 7 | |
|
Nõuded lõpetamiseks | Osalemine |
|
Väljastatav dokument | tõend |
|
Kursus toimub, kui osalejaid on vähemalt | 12 |
Registreerumise tähtaeg | 02.11.2016 |
Registreerumise lisainfo | Registreerumiseks peab isik kuuluma sihtrühma!
Teavitame! Põllumajandustoodetest mittepõllumajandustoodete töötlemise teemal korraldatud tegevuses osalemine on vähese tähtsusega abi.
NB! Tegemist on Eesti maaelu arengukava 2014 - 2020 ühise põllumajanduspoliitika kohase maaelu arengu teadmussiirde ja teavituse toetusega (meede 1) Tartu maakonnas - see tähendab, et koolituse lõppkasusaajad peavad olema Tartumaa põllumajandustoodetest mittepõllumajandustoodete töötlejad.
Registreerumine kestab kuni registreerumisaja lõpuni (26.10.), juhul kui grupp täitub varem, siis grupi täitumiseni. Juhul, kui grupp ei täitu, jääb koolitus ära ja registreerunuid teavitatakse. |
|
Registreerumine on lõppenud |